Σήμερα ασχολείται ως σχολιαστής ποδοσφαιρικών αγώνων για το BBC, αλλά και εκεί παίζει πολύ δυνατή μπάλα και είναι πάλι πρώτος. 

Ο Γκάρι Λίνεκερ αγωνιζόταν ως κεντρικός επιθετικός και ήταν ένας από τους καλύτερους Άγγλους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών Παραμένει έως και σήμερα ο πρώτος σκόρερ της Αγγλίας στην διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με 10 γκολ, και είναι ο τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Αγγλίας, με 48 τέρματα.

Σήμερα ασχολείται ως σχολιαστής ποδοσφαιρικών αγώνων για το BBC, αλλά και εκεί παίζει πολύ δυνατή μπάλα και είναι πάλι πρώτος.

Είναι ο οικοδεσπότης της καταξιωμένης παγκοσμίως εκπομπής Match of the Day, και έχει το δικό του ρεκόρ και ως δημοσιογράφος. Αφού είναι πρώτος στην λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους δημοισιογράφους του πολύ γνωστού τηλεοπτικού δικτύου της Βρετανίας.

Οι ετήσιες απολαβές του να φθάνουν τις 1.35 εκατομμύρια λίρες. Σίγουρα αν έπαιζε μπάλα αυτήν την εποχή, το ποσό αυτό θα ήταν ας βδομαδιάτικο, αλλά για δημοσιογράφος είναι κορυφή.

Μάλιστα αυτό το έχει καταφέρει συνολικά πέντε φορές να είναι ο καλύτερα αμειβόμενος δημοσιογράφος του BBC, ακόμα και από την πολύ γνωστή παρουσιάστρια του του «Radio 1 Breakfast» που βρίσκεται 2η με ένα εκατομμύριο.

Αναλυτικά η λίστα:

Γκάρι Λίνεκερ 1.35 εκατομμύρια λίρες
Ζόι Μπολ 980 χιλιάδες λίρες
Στιβ Ράιτ 450 χιλιάδες λίρες
Άλαν Σίρερ 450 χιλιάδες λίρες
Στίβεν Νόλαν 415 χιλιάδες λίρες
Χιού Έντουαρντς 410 χιλιάδες λίρες
Φιόνα Μπρους 410 χιλιάδες λίρες
Σκοτ Μιλς 400 χιλιάδες λίρες
Βανέσα Φελτζ 400 χιλιάδες λίρες
Γκρεγκ Τζέιμς 390 χιλιάδες λίρες

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν