Η επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων, η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ, έμαθε τους αντιπάλους της για το επερχόμενο Eurobasket 2022. Ένας όμιλος… στα μέτρα της Εθνικής θα λέγαμε, προέκυψε από την κλήρωση για το Eurobasket 2022. Η Εθνική μας ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίζει τις απαιτητικές Ιταλία-Κροατία. Ενώ επίσης τις Εσθονία, Ουκρανία και Μεγάλη Βρετανία […]

Η επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων, η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ, έμαθε τους αντιπάλους της για το επερχόμενο Eurobasket 2022.

Ένας όμιλος… στα μέτρα της Εθνικής θα λέγαμε, προέκυψε από την κλήρωση για το Eurobasket 2022. Η Εθνική μας ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίζει τις απαιτητικές Ιταλία-Κροατία. Ενώ επίσης τις Εσθονία, Ουκρανία και Μεγάλη Βρετανία που -λογικά- δε θα δυσκολευτεί.

Υπάρχουν ελπίδες ακόμη και για την πρώτη θέση. Οι αγώνες θα γίνουν σε Τσεχία, Ιταλία, Γεωργία και Γερμανία.

Πολύ πιθανό να βρεθεί στον διάβα του… Γιάννη και της Εθνικής, ο Μάριο Χεζόνια. Αν βέβαια επιστρέψει στην Εθνική Κροατίας.

Ο δεύτερος όμιλος είναι… φωτιά. Καθώς θα μονομαχήσουν οι Γαλλία, Γερμανία, Λιθουανία και Σλοβενία, με τις «δύσμοιρες» Ουγγαρία-Βοσνία να απολαμβάνουν το… ταξίδι και την εμπειρία.

Στη φάση των «16», από την οποία αρχίζουν τα νοκ άουτ παιχνίδια, προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Ο όμιλος της Ελλάδας διασταυρώνεται στους «16» με τον τέταρτο.

Το Eurobasket 2022 αναμένεται να διεξαχθεί στις 1-18 Σεπτεμβρίου, του έτους εκείνου. Τα νοκ άουτ ματς αναμένεται να διεξαχθούν στο Βερολίνο.

Αναλυτικά οι όμιλοι του Eurobasket 2022:

Α’ Όμιλος

Γεωργία

Τουρκία

Ισπανία

Ρωσία

Βέλγιο

Βουλγαρία

Β’ Όμιλος

Γερμανία

Λιθουανία

Γαλλία

Σλοβενία

Ουγγαρία

Βοσνία

Γ’ Όμιλος

Ιταλία

Εσθονία

Ελλάδα

Κροατία

Ουκρανία

Μεγάλη Βρετανία

Δ’ Όμιλος

Τσεχία

Πολωνία

Σερβία

Φινλανδία

Ισραήλ

Ολλανδία

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για FIBA World Cup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ