Αποχώρησε κλαίγοντας ο Λαρεντζάκης μετά από την ήττα από την Γερμανία

Η “επίσημη αγαπημένη” αποκλείστηκε από την οικοδέσποινα Γερμανία. Το πάσο για την Ελλάδα στην ημιτελική φάση του Eurobasket 2022 χάθηκε στην Mercedes-Benz Arena.

Αποκλεισμός με κρότο για την Εθνική Ελλάδας που για μια ακόμα φορά σε νοκ άουτ δεν μπορεί. Όλες οι παθογένειες του Ελληνικού μπάσκετ βγήκαν στην αγώνα. Τίποτα δεν πήγε καλά, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν λες και δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν.

Ο Ιτούδης μάλλον πιάστηκε στον ύπνο από τον αντίπαλο προπονητή. Η Γερμανία από την άλλη έκανε το ματς της ιστορίας της, και χτύπησε την Ελλάδα από την περιφέρεια (17/31 τρίποντα) και τελικά την νίκησε εύκολα  με 107-96

Αποχώρησε κλαίγοντας ο Λαρεντζάκης.  Έβαλε τα κλάματα ο Κώστας Αντετοκούνμπο, τον αγκάλιασε ο Θανάσης

Θανάσης Αντετοκούνμπο: “Τα βάλανε όλα ρε φίλε, είναι μόνο η αρχή”

Η αντίδραση του Αντετοκούνμπο στη φυσούνα μετά την αποβολή του

Παπανικολάου:

«Καταρχάς οι 107 πόντοι είναι πάρα πολλοί, νομίζω ότι επιτρέψαμε στη Γερμανία να παίξει άνετα στον ρυθμό της και αυτό τους έδωσε αυτοπεποίθηση. Ήταν δύσκολο, είπαμε στο ημίχρονο να μπούμε δυνατά και να σπάσουμε τον ρυθμό τους αλλά δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε και συνέχισαν τα υψηλά ποσοστά».

Για το αν η Ελλάδα μπήκε υπνωτισμένη: «Αναλύσεις μπορεί να γίνουν πολλές, νομίζω ότι όλη η ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη. Δεν αποκοιμηθήκαμε, ήταν δυνατό παιχνίδι αλλά αφήσαμε να νιώσουν άνετα στο παρκέ».

Για το ταξίδι της Ελλάδας: «Δε νομίζω ότι το ταξίδι αυτής της ομάδας τελείωσε, φέτος ξεκινάει και θα έχει διάρκεια. Δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά ελπίζω ότι έχουμε βάλει τις βάσεις για τα επόμενα καλοκαίρια και ευελπιστώ να έχουμε την ίδια δίψα του χρόνου, όποιοι και αν είμαστε».




 Ιτούδης:

“Αναμφίβολα η Γερμανία άξιζε την νίκη και ήταν καλύτερη. Αμυντικά το πλάνο μας δεν λειτούργησε σωστά αλλά βρήκαμε τρόπους να προηγηθούμε με το εκπληκτικό τρίποντο του Σλούκα. Δεν έπρεπε να κυνηγάμε από τόσο νωρίς. Τίποτα δεν είναι πλασματικό. Κάτι αφήσαμε περισσότερο από ό,τι έπρεπε να αφήσουμε και οι Γερμανοί μας τιμώρησαν. Υπάρχουν πολλά πράγματα τεχνικά που μπορούμε να πούμε”.

Για το μέλλον της ομάδας: “Η λέξη άδοξα είναι περίεργη, πρέπει να την αναλύσουμε. Είχαμε δημιουργήσει προσδοκίες αλλά στον αθλητισμό υπάρχει και η κακή ημέρα, η αστοχία. Δεν παίζαμε μόνοι μας. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη εγώ. Είμαι πρώτος εγώ. Θεωρώ πως είναι μία αρχή μιας διαδικασίας που πρέπει να ακολουθηθεί. Όταν πέφτεις πρέπει να σηκωθείς και αυτό θα μας το δείξει η διάθεση που θα έχουμε στο μέλλον. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν εδώ και που πλήρωσαν για να είναι εδώ. Έως εδώ τους δίνουμε μεγάλο μπράβο και θα συνεχίσουμε να τιμούμε τα χρώματα της Ελλάδας”




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι