Δεν έγινε σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Σε αγώνα τένις και μάλιστα τοπ επιπέδου. Μία γυναίκα στις εξέδρες της Rod Laver Arena διέκοψε με τη συμπεριφορά της τον αγώνα του Ράφα Ναδάλ με τον Μάικλ Μο. Και η κίνηση της με το δάχτυλο χαρακτηριστική. Σίγουρα δεν ήταν θαυμάστρια του Ισπανού θρυλικού τενίστα! Ένα παράξενο περιστατικό συνέβη στη […]

Δεν έγινε σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Σε αγώνα τένις και μάλιστα τοπ επιπέδου. Μία γυναίκα στις εξέδρες της Rod Laver Arena διέκοψε με τη συμπεριφορά της τον αγώνα του Ράφα Ναδάλ με τον Μάικλ Μο. Και η κίνηση της με το δάχτυλο χαρακτηριστική. Σίγουρα δεν ήταν θαυμάστρια του Ισπανού θρυλικού τενίστα!

Ένα παράξενο περιστατικό συνέβη στη Μελβούρνη στην αναμέτρηση του Ράφα Ναδάλ με τον Μάικλ Μο, αφού μια γυναίκα θεατής έδειξε το μεσαίο της δάχτυλο στον Ισπανό τενίστα.

Συνήθως το κοινό του τένις δεν ξεφεύγει, αλλά στον αγώνα του Ράφα Ναδάλ με τον Μάικλ Μο για τον δεύτερο γύρο του Australian Open, έγινε κάτι που δεν συνηθίζεται.

Την ώρα που έκανε σερβίς ο Ισπανός που είναι στο Νο2 του κόσμου κοίταξε στην κερκίδα και είδε μια γυναίκα να του κάνει κ@λοδάχτυλο!

Ο Ισπανός, πάντως, έβαλε τα γέλια όταν είδε την κίνηση…

Τελικά, η γυναίκα απομακρύνθηκε από το γήπεδο και το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια δυο Ιταλοί

Οι δυο συμπατριώτες είχαν και έναν έντονο διαπληκτισμό με τον διαιτητή να προσπαθεί να τους χωρίσει και να τους διακόψει.

Ο Φονίνι έλεγε συνεχώς στον αντίπαλό του πως ήταν τυχερός και όφειλε να ζητήσει συγγνώμη για κάποιους πόντους που κέρδισε στον αγώνα.

Από την πλευρά του, ο Καρούζο του έλεγε πως αυτός συμπεριφέρθηκε άψογα και πως θα έπρεπε να ήταν πιο ευγενικός μαζί του.

«Ήσουν γ… τυχερός, πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη. Δεν ήμουν ασεβής προς εσένα μέχρι τώρα» του είπε ο Φονίνι μεταξύ άλλων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ