Η καραντίνα και όλα όσα ακολούθησαν, είχαν σαν συνέπεια να καθυστερήσει η σεζόν 2019/20 που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, και έτσι το ΝΒΑ αποφάσισε πως η νέα σεζόν δεν θα ξεκινήσει πριν τα Χριστούγεννα, ενώ το Draft θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Athletic» η σεζόν 2020-21 στο NBA δεν πρόκειται να […]

Η καραντίνα και όλα όσα ακολούθησαν, είχαν σαν συνέπεια να καθυστερήσει η σεζόν 2019/20 που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, και έτσι το ΝΒΑ αποφάσισε πως η νέα σεζόν δεν θα ξεκινήσει πριν τα Χριστούγεννα, ενώ το Draft θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Athletic» η σεζόν 2020-21 στο NBA δεν πρόκειται να ξεκινήσει πριν από τα Χριστούγεννα, όπως είπαν αξιωματούχοι της Λίγκας στο συμβούλιο των ιδιοκτητών την Πέμπτη.

Ο Οργανισμός θα μεταφέρει και τη διαδικασία των ντραφτ, που κανονικά διεξάγονται τον Ιούνιο, στις 18 Νοεμβρίου (σ.σ. αρχικά είχαν προγραμματιστεί για 16/10), ενώ η ακριβής ημερομηνία της έναρξης της σεζόν αλλά και των ντραφτ παραμένει ακόμα ρευστή.

Με τη διαδικασία του ντραφτ να καθυστερεί, το ΝΒΑ και η Ένωση Παικτών θα έχουν επιπλέον χρόνο για να τροποποιήσουν ορισμένες πτυχές στο salary cup, αλλά και στον φόρο πολυτελείας, όπως ανέφερε το ESPN.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!