Σίγουρα το πρώτο μέλημα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι να καθίσει σε πάγκο ομάδας, αποκάλυψε όμως την ομάδα που θα ήθελε. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την αποχώρησή του από την Τότεναμ, απολαμβάνει τις διακοπές του. Μάλιστα, είναι και πλουσιότερος κατά 17 εκατ. ευρώ. Φυσικά, ο διάσημος Πορτογάλος προπονητής θα γίνει «μήλον της Έριδος» για αρκετές […]

Σίγουρα το πρώτο μέλημα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι να καθίσει σε πάγκο ομάδας, αποκάλυψε όμως την ομάδα που θα ήθελε.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την αποχώρησή του από την Τότεναμ, απολαμβάνει τις διακοπές του. Μάλιστα, είναι και πλουσιότερος κατά 17 εκατ. ευρώ.

Φυσικά, ο διάσημος Πορτογάλος προπονητής θα γίνει «μήλον της Έριδος» για αρκετές ομάδες. Όμως, όπως επεσήμανε κι ο ίδιος, δεν «καίγεται» να καθίσει σε πάγκο ομάδας αυτήν τη στιγμή.

Επίσης, αποκάλυψε και έναν εκ των στόχων του, διότι και οι κορυφαίοι έχουν στόχους! Ακόμη, κι όταν τα έχουν πετύχει όλα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο λοιπόν, σύμφωνα με τα όσα είπε, αποκάλυψε πως θέλει να συμμετάσχει σε ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά. Ένα Μουντιάλ ή ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, άφησε ανοικτό το ποιας ομάδας τον πάγκο θα κοουτσάρει σε αυτήν την περίπτωση. Φυσικά, προτεραιότητά του η Εθνική Πορτογαλίας.

Τέλος, στις δηλώσεις του στους «Times» αναφέρθηκε σχετικά με την Εθνική Αγγλίας, λέγοντας πως έχει αρκετές δυνατότητες να πετύχει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ