Ο Βέλγος άσος έφτιαξε την περιουσία του Τσάρλι!

Πριν από περίπου 10 χρόνια ο Εντέν Αζάρ και συγκεκριμένα σε έναν ημιτελικό του Λιγκ Καπ ανάμεσα στην Τσέλσι και την Σουόνσι το 2013 είχε κλωτσήσει ένα ball boy της Σουόνσι, τον Τσάρλι.

Ο νεαρός προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα παραπάνω στο 80ο λεπτό και ο Βέλγος άσος των «μπλε» θέλησε να του την πάρει δίνοντάς του μία κλωτσιά. Η πράξη αυτή έφερε φυσικά και την αποβολή του από τον αγώνα. Έμεινε μετά τρεις αγωνιστικές εκτός και φυσικά ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του.

Τι λέτε να κάνει τώρα ο Τσάρλι; Θα σας πούμε! Ο νεαρός αποδείχθηκε αργότερα ήταν ο γιος του μεγαλομετόχου της Σουόνσι Μάρτιν Μόργκαν – ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Morgans.

Ο 27χρονος πλέον μπήκε στη λίστα των πλουσιότερων νέων των Times και η περιουσία του εκτιμάται στα 40 εκατομμύρια λίρες. Βρίσκεται πίσω από την Au Vodka, μια premium μάρκα βότκας που έχει γίνει διάσημη για τα χρυσά μπουκάλια της.

Αυτό το περιστατικό με τον Αζάρ βοήθησε τον Τσάρλι να αποκτήσει ακόλουθους στο διαδίκτυο και είδε τους followers του στο Twitter να αυξάνονται σε 100.000.

Την εποχή εκείνη ο Τσάρλι ήταν 17 ετών και σπούδαζε στο πανεπιστήμιο και μερικά χρόνια αργότερα ο παιδικός του φίλος Τζάκσον Κουίν, δημιούργησε την Au Vodka.

Στην αρχή παρήγαγαν 2.000 μπουκάλια την ημέρα σε τοπικά σε μπαρ στο Σουόνσι. Γρήγορα όμως κατάφεραν να παράγουν 35.000 μπουκάλια. Με αυτά και με αυτή το Au είναι διαθέσιμο πλέον σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει γνωρίσει τεράστια αύξηση, έχει 50 άτομα προσωπικό στα κεντρικά γραφεία της και 630.000 ακόλουθους στα social media. Απίστευτο και όμως αληθινό!

 

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ