Σε περίπτωση που ο Ζοσέ Μουρίνιο απολυθεί από την Τότεναμ, θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη αρκετά βαθιά οι Λονδρέζοι! Η Τότεναμ, μεσοβδόμαδα, «κατάφερε» να μείνει εκτός συνέχειας του Europa League, καθώς η Ντινάμο Ζάγκρεμπ γύρισε το 2-0 εις βάρος της. Με αυτόν τον τρόπο, πέρασε εκείνη στους «8» της διοργάνωσης, νικώντας τη […]

Σε περίπτωση που ο Ζοσέ Μουρίνιο απολυθεί από την Τότεναμ, θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη αρκετά βαθιά οι Λονδρέζοι!

Η Τότεναμ, μεσοβδόμαδα, «κατάφερε» να μείνει εκτός συνέχειας του Europa League, καθώς η Ντινάμο Ζάγκρεμπ γύρισε το 2-0 εις βάρος της. Με αυτόν τον τρόπο, πέρασε εκείνη στους «8» της διοργάνωσης, νικώντας τη ομάδα του Λονδίνου με 3-0.

Φυσικά, αυτή αποτελεί μία απ’ τις πιο μελανές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου. Με τον τεχνικό της Τότεναμ να έχει τεράστιο μερίδιο ευθυνών. Μάλιστα, πολλοί οπαδοί θέλουν την απομάκρυνση του «Special One». Όμως, αυτή η περίπτωση δεν είναι και τόσο… εύκολη υπόθεση.

Ο Πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, δε φαίνεται να σκέφτεται κάτι τέτοιο, τουλάχιστον για την ώρα.

Και το μεγάλο «αγκάθι» που δένει τα χέρια του Προέδρου είναι φυσικά, η τεράστια αποζημίωση που θα λάβει ο Μουρίνιο.

Σε περίπτωση που απολυθεί ο Πορτογάλος προπονητής, σύμφωνα με την «Daily Mail», αναμένεται να λάβει 25 εκατ. λίρες, ή αλλιώς 29 εκατ. ευρώ! Μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό, ακόμη και για το μέγεθος της Αγγλικής ομάδας.

Με αυτά τα δεδομένα, ίσως ο Μουρίνιο να… θέλει να γίνει αρκετά πλουσιότερος με μια τέτοια εξέλιξη. Όμως, η Τότεναμ θα είναι διατεθειμένη να θυσιάσει αρκετά εκατομμύρια, ώστε να αλλάξει τεχνικό;

Ή θα στηριχθεί ο ίδιος, ενδεχομένως και την επόμενη σεζόν;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ