Δεν του έφτανε του Ζιντάν η κάκιστη πορεία και η τεράστιες γκέλες της Ρεάλ σε Σουπερ Καπ, και Κύπελλο ήρθε και ο κορονοιός για να δέσει το γλυκό.  Ο Γάλλος τεχνικός βρέθηκε θετικός στα τακτικά τεστ που γίνονται. Αυτό σημαίνει ότι μπήκε σε καραντίνα και δεν θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας του. […]

Δεν του έφτανε του Ζιντάν η κάκιστη πορεία και η τεράστιες γκέλες της Ρεάλ σε Σουπερ Καπ, και Κύπελλο ήρθε και ο κορονοιός για να δέσει το γλυκό. 

Ο Γάλλος τεχνικός βρέθηκε θετικός στα τακτικά τεστ που γίνονται. Αυτό σημαίνει ότι μπήκε σε καραντίνα και δεν θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας του.

Για τον λόγο αυτό, ο Νταβίντ Μπετόνι, ο άμεσος συνεργάτης του θα είναι αυτός στην αναμέτρηση με την Αλαβές στην Βιτόρια για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Ισπανίας.

Την είδηση για τον Ζιντεντίν Ζιντάν έκανε γνωστή η Ρεάλ Μαδρίτης, μέσω μίας λιτής ανακοίνωσης: «Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει πως ο προπονητής μας Ζινεντίν Ζιντάν είναι θετικός στον Covid-19».

Άνω κάτω στην Βασίλισσα και ο Ζιντάν που ψάχνεται

Οι Μαδριλένοι είναι στο -7 από την Ατλέτικο στο πρωτάθλημα και με αγώνα περισσότερο, άρα μπορεί να πάει και στους 10 βαθμούς. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι αστοχίες αυτές έχουν φουντώσει τη γκρίνια για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος βλέπει τη δουλειά του να αμφισβητείται εντόνως. Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο είναι ένας από τους βασικούς στόχους της «βασίλισσας» για να πάρει τη θέση του Γάλλου προπονητή.

Από διπλή γκέλα στο πρωτάθλημα που δύσκολα να μπορέσει να το πάρει από την Ατλέτικο, έχασε και το Σούπερ Καπ αφού την απέκλεισε η Μπιλμπάο και η χρονιά συνεχίζεται καταστροφική για την ομάδα του Ζιντάν. Αυτό που έγινε με την ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ είναι ίσως η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, και η επόμενη μέρα θα είναι τελείως διαφορετική για όλους. Έχασε (με ανατροπή!) από την μικρούλα Αλκογιάνο που έπαιζε με δέκα παίκτες (2-1) και αποχαιρέτησε το Κύπελλο Ισπανίας 

Υπάρχουν ασφαλώς δύο στόχοι ακόμα μπροστά, το πρωτάθλημα και το Champions League, με την εικόνα των «μπλάνκος» πάντως να μην επιτρέπει να υπάρχει και τεράστια αισιοδοξία. Ήδη έχουν υπάρξει και τα πρώτα δημοσιεύματα αναφορικά με τις πιθανότητες για την αντικατάσταση του Γάλλου.

Pressure mounts on Zidane as Madrid lose to third-tier Alcoyano

Αλλά τι είπε ο Ζινεντίν Ζιντάν;

«Όταν χάνεις, μιλάς πάντα. Αναλαμβάνω την ευθύνη και ό, τι πρέπει να συμβεί, θα συμβεί. Είμαι πολύ ήρεμος, οι παίκτες ήθελαν να κερδίσουν το παιχνίδι. Προσπαθούν και μερικές φορές συμβαίνουν διαφορετικά πράγματα. Πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη.

«Θα το υποθέσω, όπως πάντα. Οι παίκτες έκαναν τα πάντα και αν πετυχαίναμε το δεύτερο γκολ θα ήταν ένα άλλο παιχνίδι, αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Ο τερματοφύλακας έκανε δύο ή τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις και δεν μας επέτρεψε να σημειώσουμε το δεύτερο γκολ. Έχω όμως την ευθύνη. Είμαστε έξω », πρόσθεσε ο Ζιντάν.

«Έχουμε προσπαθήσει, νομίζω ότι οι παίκτες έχουν αφήσει τα πάντα στο γήπεδο. Είχαμε ευκαιρίες και όταν δεν βάζεις τα γκολ, αυτό που μας συνέβη μπορεί να συμβεί. Είναι μια δύσκολη στιγμή, είμαστε εκτός του Κόπα, έπρεπε να προκριθούμε, αλλά δεν μπορούσαμε. Οι παίκτες το πάλεψαν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, είναι πολύ δύσκολο γιατί παίξαμε ενάντια σε μια ομάδα της Segunda B και έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν πήγε έτσι. “

«Δεν είναι κρίμα, μπορεί να συμβεί, συμβαίνει, αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αναλαμβάνω την ευθύνη και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε. Δεν θα τρελαθούμε “, πρόσθεσε.

Η διοίκηση

«Νομίζω, αλλά πρέπει να τους ρωτήσετε [αν εξακολουθώ να έχω την υποστήριξή τους]. Έχουμε κάνει καλά πράγματα, όχι τόσο πρόσφατα, αλλά εκτός από τα τελευταία παιχνίδια κάναμε καλά πράγματα αυτή τη σεζόν. Πρέπει να επικεντρωθούμε στα πράγματα που μπορούν να γίνουν. “

Όταν η Αλκογιάνο είχε κληρωθεί με την Ρεάλ. Η αντίδραση των παιχτών της ήταν προφητική!

Καυστικά είναι τα πρωτοσέλιδα του ισπανικού αθλητικού Τύπου για το κάζο της Ρεάλ Μαδρίτης που αποκλείστηκε από την Αλκογιάνο στο Κύπελλο.

«Ντροπή», αναφέρει η Marca και επισημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει απ’ αυτήν έχοντας… βιτρίνα τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ταπείνωση θεωρεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η καταλανική «Mundo Deportivo».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ