Μπορεί το σήριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρί να έληξε

Μπορεί το σήριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρί να έληξε. Όμως στην Ρεάλ Μαδρίτης και στην  La Liga συνεχίζουν τις καταγγελίες στην  UEFA για το τρελό χρήμα που σπρώχνει η Παρί, χωρίς να λογαριάζει κανένα.

Πριν λίγο διάστημα η λίγκα μίλησε για επίσημη καταγγελία:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της La Liga:

«Αντιμέτωπη με την πιθανή ανακοίνωση του Κιλιάν Εμπαπέ (σ.σ. δεν είχε ανακοινωθεί ακόμα ο παίκτης) να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, η LaLiga θέλει να δηλώσει ότι αυτού του είδους η συμφωνία απειλεί την οικονομική βιωσιμότητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θέτοντας σε κίνδυνο εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και την αθλητική ακεραιότητα μεσοπρόθεσμα, όχι μόνο από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και από τα εγχώρια πρωταθλήματά μας.

Είναι σκανδαλώδες ότι ένας σύλλογος όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, που την περασμένη σεζόν έχασε περισσότερα από 220 εκατομμύρια ευρώ, αφού είχε συσσωρεύσει ζημιές 700 εκατομμυρίων ευρώ τις τελευταίες σεζόν (ακόμη και δηλώνοντας έσοδα από χορηγίες πολύ αμφίβολου ποσού) με κόστος αθλητικού προσωπικού γύρω στα 650 εκατομμύρια για αυτή τη σεζόν 21/22, μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια συμφωνία αυτών των χαρακτηριστικών, ενώ οι σύλλογοι που θα μπορούσαν να αποδεχτούν την άφιξη του παίκτη χωρίς να δουν τον μισθολογικό τους λογαριασμό να διακυβεύεται, μένουν χωρίς να μπορούν να τον υπογράψουν.

Για όλα τα παραπάνω, η LaLiga πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά της PSG ενώπιον της UEFA, των διοικητικών και φορολογικών αρχών στη Γαλλία και ενώπιον των αρμόδιων φορέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να συνεχίσει να υπερασπίζεται το οικονομικό οικοσύστημα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τη βιωσιμότητά του.”

Πλέον όμως το πάει ένα βήμα παραπάνω. Και συνεχίζει ζητώντας ακύρωση συμβολαίου για τον Γάλλο.

Σύμφωνα με το AFP, τα αιτήματα απορρίφθηκαν για την ώρα όμως θα εξεταστούν επί της ουσίαςάμεσα.

«Το περιμέναμε», τόνισε ο Χουάν Μπράνκο, Γάλλος εκπρόσωπος της La Liga. Για την πλευρά του «ήταν τεχνική προσφυγή, σημασία έχει η κρίση επί της ουσίας». Αυτές οι αναφορές «είναι μόνο ένα πρώτο βήμα πριν προσφύγουμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, μέσα σε λίγους μήνες», τόνισε ο Μπράνκο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα