Μετά τον δανεισμό του στην Μπάγερν που δεν πήγε όπως θα περίμενε, το καλοκαίρι Άρσεναλ, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν προσέγγισαν τον μάνατζερ του, Κία Τζοραμπτσιάν, αλλά ο βραζιλιάνος άσος ήθελε να μείνει στο «Καμπ Νου» και να διεκδικήσει την καθιέρωση στη βασική ενδεκάδα, ελπίζοντας πως ο νέος τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν, θα του […]

Μετά τον δανεισμό του στην Μπάγερν που δεν πήγε όπως θα περίμενε, το καλοκαίρι Άρσεναλ, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν προσέγγισαν τον μάνατζερ του, Κία Τζοραμπτσιάν, αλλά ο βραζιλιάνος άσος ήθελε να μείνει στο «Καμπ Νου» και να διεκδικήσει την καθιέρωση στη βασική ενδεκάδα, ελπίζοντας πως ο νέος τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν, θα του δώσει ευκαιρίες.  Και ο Κούμαν του έδωσε τις ευκαιρίες που έπρεπε, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Ολλανδό ότι μπορεί να έχει θέση στην βασική ομάδα. 

Στο προσκήνιο πολύ ζεστή η Μίλαν για την απόκτηση του!

Η Μίλαν θέλει το καλοκαίρι ν’ αποκτήσει το καλοκαίρι τα δικαιώματα του Φελίπε Κουτίνιο, από τη στιγμή που δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στη βασική ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα. Βασική υποψήφια για τον διεθνή άσο είναι η ομάδα του Μιλάνου, καθώς ο Στέφανο Πιόλι θέλει να «χτίσει» τη νέα ομάδα, στηριγμένη πάνω του.

Τις επόμενες εβδομάδες η Μίλαν αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση 80 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του από τους «μπλαουγκράνα», ενώ και η Τότεναμ, κινείται επίσης για την απόκτηση του, έστω και με τη μορφή του δανεισμού.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Κία Τζοραμπτσιάν, τις επόμενες εβδομάδες ο Βραζιλιάνος σταρ θα αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, αν δεν είναι στα πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Τι παίζει με τον Κουτίνιο και την Μποαρτσελόνα

Μέτρια παρουσία και κακή οικονομική κατάσταση

Έχει ήδη υπάρξει συνάντηση του Τζοραμπτσιάν με τη διοίκηση των μπλαουγκράνα για να βρει ομάδα για τον πελάτη του, αφού σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Ara», οι Καταλανοί φέρονται να έχουν αποφασίσει να παραχωρήσουν τον Φιλίπε Κουτίνιο τον Γενάρη και αναζητούν αγοραστή. “Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Τούσκετς έχει πάρει την απόφαση του και έδωσε εντολή στον αθλητικό διευθυντή, Ραμόν Πλάνες, να βρει ομάδα για να πουληθεί ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, αφού τα οικονομικά της ομάδας είναι σε πολύ οριακή κατάσταση.

Η ατυχία του Βραζιλιάνου με τους τραυματισμούς δεν έχει προηγούμενο. Μόνο που αυτήν την φορά είχαμε μια καραμπόλα αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ. Όχι και λίγα χρήματα για τις σφιχτές οικονομικές μέρες που περνάνε οι ομάδες.

Philippe Coutinho: Barcelona midfielder to undergo surgery on knee injury he suffered during draw with Eibar | Football News | Sky Sports

Πριν τρία χρόνια είχαμε μια μεταγραφή που έκανε ΜΠΑΜ στον ποδοσφαιρικό μας πλανήτη, καθώς η Μπαρτσελόνα δαπάνησε για τον Βραζιλιάνο άσο της Λίβερπουλ 120 εκατομμύρια ευρώ. Βάλτε και κάτι παραπάνω. Τα 20 εκ που θα δώσει η Μπάρτσα στην Λίβερπουλ βάση ενός όρου στην μεταγραφή.

Πάνω στην μεγάλη χαρά της η Μπάρτσα που πήρε τον Βραζιλιάνο από την Λίβερπουλ υπέγραφε και υπέγραφε, αλλά τελικά ήρθε ξανά η ώρα της πληρωμής. Ξέρεις τι είναι να έχεις μπει μέσα από μια τεράστια μεταγραφή και να την πληρώνεις ακόμα όταν ψάχνεις τρόπους να ξεφορτωθείς τον ποδοσφαιριστή σου.

Υπάρχει ένα μπόνους στους όρους του συμβολαίου πώλησης που λέει ότι στις 100 εμφανίσεις του Κουτίνιο με την Μπαρτσελόνα, θα εισπράξει η Λίβερπουλ ακόμα 20 εκατομμύρια έξτρα. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στις 89, πράγμα που σημαίνει πως πολύ σύντομα θα τις κάνει 100. Και το συνολικό κόστος της μεταγραφής να ανεβαίνει στα 140 εκ.

Και έγινε η κέντα για τους REDS

O Φελίπε Κουτίνιο τραυματίστηκε με την Ειμπάρ, και  η εκτίμηση κάνει λόγο για πρόβλημα στον έξω μηνίσκο στο αριστερό γόνατο του Κουτίνιο. Μπαίνει στο χειρουργείο και αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει μέχρι και τέσσερις μήνες, κάτι που σημαίνει η επιστροφή του θα πάει από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22.  Και κάπως έτσι η Λίβερπουλ πάνω  στην ατυχία του Βραζιλιάνου χάνει τα 20 εκ αλλά από την άλλη τα γλυτώνει η Μπαρτσελόνα.

Μήπως λέμε μήπως Φελίπε να ξανακάνεις τρύπες στα παπούτσια σου;

Κάθε παίκτης έχει τις δικές του μικρές συνήθειες. Για παράδειγμα, ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Κουτίνιο κάνει τρύπες στα παπούτσια του! Ξεκίνησε αυτό το παράξενο συνήθειο όταν έπαιζε για την Λίβερπουλ και όχι, όχι ως μέρος μιας τρελής δεισιδαιμονίας ή για κάποιο γούρι, αλλά επειδή τα παπούτσια του δημιουργούσαν  φουσκάλες!

Του προκαλούσαν τόσο πόνο που πήρε μια ριζοσπαστική απόφαση. Αποφάσισε να κόψει τα παπούτσια του και να κάνει τρύπες στο πίσω μέρος των παπουτσιών του! Και το πιστεύετε ή όχι, αυτή η έξυπνη τεχνική έπιασε. Ο Κουτίνιο έκοψε το μέρος της φτέρνας των παπουτσιών του για να ανακουφίζει τις φτέρνες του από την πίεση.

Συν έπεσε μάλιστα με την καλύτερη περίοδο που έπαιζε για την Λίβερπουλ! Με την Μπαρτσελόνα ακόμα δεν μπόρεσε να βρει απόδοση σε τέτοιο επίπεδο όπως με την ομάδα του Άνφιλντ.

Global Boot Spotting - SoccerBible

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ