Μεγάλο πισωγύρισμα της Τότεναμ με την καταστροφική ισοπαλία που έφερε εντός έδρας με την Φούλαμ που την αφήνει πλέον στην 6η θέση και στο -6 από την κορυφή. Πολύ δύσκολη έγινε η υπόθεση τίτλος για την ομάδα του Μουρίνιο, που είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Πάνω που η Τότεναμ έδειχνε ότι επιστρέφει για […]

Μεγάλο πισωγύρισμα της Τότεναμ με την καταστροφική ισοπαλία που έφερε εντός έδρας με την Φούλαμ που την αφήνει πλέον στην 6η θέση και στο -6 από την κορυφή. Πολύ δύσκολη έγινε η υπόθεση τίτλος για την ομάδα του Μουρίνιο, που είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Πάνω που η Τότεναμ έδειχνε ότι επιστρέφει για την διεκδίκηση της Premier League και ήταν σε τροχιά κορυφής…τώρα επιστρέφει ξανά στην 6η θέση και έξι βαθμούς μακριά. Και όταν έχεις δύο δυνατά φαβορί (Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ) πάνω από σένα στην βαθμολογία η κατάσταση γίνεται αρκετά δύσκολη. Χωρίς άλλες ζωές είναι πια τα σπιρούνια, που θα παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Μουρίνιο τα πήρε άσχημα με τους παίχτες του

«Για άλλη μια φορά δεχόμαστε ένα γκολ που μπορεί να αποφευχθεί εντελώς. Πρέπει να παραδεχτώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν περισσότερο. Έχαναν και δοκίμαζαν πράγματα αλλά ο Ούγκο Γιορίς δεν έκανε μία επέμβαση και δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι. Και πάλι χάσαμε έναν παίκτη στη γωνία. Έχουμε πολλές ευκαιρίες να σκοτώσουμε αγώνες.

Σε άλλες περιπτώσεις ειδικά εκτός έδρας κερδίζουμε, αλλά τότε δεν έχουμε αυτή τη φιλοδοξία να σκοράρουμε εκείνο το γκολ που θα σκοτώσει το παιχνίδι. Υπάρχουν πράγματα που είναι ατομικά. Υπάρχουν πράγματα που έχουν να κάνουν με ατομικές ικανότητες και ατομικά λάθη. Δεν μπορώ να πω πολύ περισσότερα από αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο στο Amazon Prime.

Ο Μουρίνιο είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός που μπορεί με την διαχείρισή και την εμπειρία του να γράψει ιστορία. Η Τότεναμ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και στόχος του να την κρατήσει…πρώτη στη μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων δεκαετιών. Αλλά σε μια σημαντική χρονική περίοδο για τον τίτλο, δείχνει ότι τα πράγματα ξέφυγαν και μένει πίσω στους στόχους του. Δεν είναι λίγο στους τελευταίους επτά αγώνες να έχεις μόνο μια νίκη.

Το 1961 είναι η χρονιά που οι Σπερς πήραν το τελευταίο τους πρωτάθλημα και ο Πορτογάλος τρελαίνεται για τέτοιες προκλήσεις. Γιατί: Είναι πολύ απλό. Θα μπει το όνομα του για μια ακόμα φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος, αλλά και η τελευταία ευκαιρία του Πορτογάλου τεχνικού, να ξανβγεί πανηγυρικά στον αφρό του παγκόσμιου ποδόσφαιρου. Μια αποτυχία με την Τότεναμ θα είναι η ταφόπλακα του και το Specila One θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Μετά τις αποτυχημένες θητείες του σε Τσέλσι (η δεύτερη) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει περιθώρια. Μια τρίτη αποτυχία με την Τότεναμ θα τον βγάλει από τον χάρτη ως παρωχημένο προπονητικά και οι τεράστιες επιτυχίες του παρελθόντος θα πάψουν να είναι διαβατήριο για την επόμενη δουλειά του. Η αίγλη και ο εγωισμός του θα δεχθούν πολύ δυνατό χτύπημα, τέτοιο που ίσως θα είναι αδύνατον για τον Μουρίνιο να ξανασηκωθεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ