Στο πρωτάθλημα συνεχίζει να είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια η ομάδα του Σιμεόνε και είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο, αλλά με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έδωσε δικαιώματα στους αντιπάλους της να έχουν αξιώσεις. Αλλά σήμερα στο Εστάντιο ντε λα Κεράμικα έδειξε ότι το μεγάλο αφεντικό του πρωταθλήματος έχει όνομα. Ατλέτικο Μαδρίτης. Παραμένει πρώτη […]

Στο πρωτάθλημα συνεχίζει να είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια η ομάδα του Σιμεόνε και είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο, αλλά με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έδωσε δικαιώματα στους αντιπάλους της να έχουν αξιώσεις. Αλλά σήμερα στο Εστάντιο ντε λα Κεράμικα έδειξε ότι το μεγάλο αφεντικό του πρωταθλήματος έχει όνομα. Ατλέτικο Μαδρίτης.

Παραμένει πρώτη αλλά με την διαφορά να βρίσκεται στο +5 από την Μπαρτσελόνα, αλλά και με αγώνα λιγότερο και στο +6 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε την δεύτερη φετινή ήττα της στην La Liga, με τον κακό της δαίμονα Λεβάντε. 

Και, ξαφνικά μέσα σε τέσσερις ημέρες, η Λεβάντε έκοψε πέντε βαθμούς (!) από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης και το άνετο προβάδισμά της στη La Liga να μειώνεται σημαντικά. Αλλά κάπου εδώ μίλησε η ψυχή της ομάδας του Σιμεόνε. Και επιστροφή στις νίκες επί της Βιγιαρεάλ εκτός έδρας.

https://twitter.com/LuisVert1/status/1366147047607455749

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ