Η Kinsey Wolanski, μια εισβολή και μια περιουσία.

Η καλλονή γυναίκα που εισέβαλε στο Wanda Metroplitano το 2019 και διέκοψε τον αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ. Η Kinsey Wolanski που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο για να διαφημίσει το site ενηλίκων του τότε συντρόφου της, Vitaly Zdorovetskiy, έχει εξαργυρώσει με τον καλύτερο τρόπο τα λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Μπορεί να πήγε για λίγο στην φυλακή αλλά με αυτό που ζει και τα χρήματα που έχει εισπράξει μάλλον το έχει ξεχάσει. Μόλις είδε οι ακόλουθοί της να έχουν αυξηθεί κατά 2 εκατομμύρια στα social media.

H 28χρονη καλλονή έχει δημιουργήσει την δική της σειρά ρούχων από πέρυσι, την Kinsey Fit. Οι πωλήσεις να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές. Τόσο που της δίνουν την δυνατότητα να κλείσει μία θέση για το διάστημα, σε ένα από τα ταξίδια της World View Space. Αν σκεφτεί κανείς ότι από εκείνη την μέρα βγάζει 6.9 εκατομμύρια δολάρια τη μέρα μάλλον είναι πολύ εφικτό αυτό το ταξίδι!

«Μέχρι να γίνω 30 σκοπεύω να έχω μαζέψει τόσα λεφτά που να μην χρειάζεται να δουλεύω και η εισβολή στο Champions League σίγουρα θα με βοηθήσει να τα καταφέρω», είχε πει. «Μέχρι να βγω από την φυλακή ο λογαριασμός μου στο Instagram από 300.000 είχε πάνω από 2 εκατομμύρια followers. Δεν μπορείς να αγοράσεις τέτοια δημοσιότητα», έχει δηλώσει η Kinsey Wolanski.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kinsey (@kinsey)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kinsey (@kinsey)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ