Η Μίλαν βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τη Μπορντό για τον Γιασίν Αντλί.  Ο παίκτης είναι 21 ετών, Γάλλος, αγωνίζεται στους Γιρονδίνους της Μπορντό από το 2019 και αρέσει πολύ. Εδώ, βέβαια, το πράγμα «μπερδεύεται» λίγο. Ο Αντλί αρέσει στους ανθρώπους των Ροσονέρι επειδή μπορεί να παίξει και ως χαφ. Υπάρχουν επομένως και ρεπορτάζ, τα […]

Η Μίλαν βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τη Μπορντό για τον Γιασίν Αντλί.  Ο παίκτης είναι 21 ετών, Γάλλος, αγωνίζεται στους Γιρονδίνους της Μπορντό από το 2019 και αρέσει πολύ. Εδώ, βέβαια, το πράγμα «μπερδεύεται» λίγο.

Ο Αντλί αρέσει στους ανθρώπους των Ροσονέρι επειδή μπορεί να παίξει και ως χαφ. Υπάρχουν επομένως και ρεπορτάζ, τα οποία υποστηρίζουν ότι θα αποκτηθεί για το κέντρο. Οχι για επιθετικός μέσος, παρά το γεγονός ότι αυτή είναι η κανονική θέση του.

Οπως και να έχει, το σημαντικό είναι ότι Ιταλοί και Γάλλοι τον στέλνουν στο Μιλάνο. Οι δύο ομάδες είναι σε ανοιχτή επικοινωνία και τα οικονομικά δεδομένα είναι τα εξής: Η Μπορντό θέλει 10 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει, ενώ η Μίλαν θέλει να ρίξει το ποσό. Σε ό,τι αφορά τον παίκτη, ο οποίος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της Παρί Σεν Ζερμέν, φέρεται να τα έχει ήδη βρει με τους Ροσονέρι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ