Τρελή γκέλα για την Βασίλισσα από το ΘΗΡΙΟ ΑΛΑΒΕΣ, που βρήκε και έκανε ότι ήθελε μέσα στο Αλφρέντο ντι Στέφανο Στάντιουμ, όπου την χρονιά που τρέχει έχουν απολογισμό εντός 2-0-2. Δεν πας για τίτλο έτσι Ζιζού! Τι ακριβώς συμβαίνει με την φετινή Ρεάλ; Δεν μπορεί να βγάλει το καλό της πρόσωπο και το κυριότερο δεν […]

Τρελή γκέλα για την Βασίλισσα από το ΘΗΡΙΟ ΑΛΑΒΕΣ, που βρήκε και έκανε ότι ήθελε μέσα στο Αλφρέντο ντι Στέφανο Στάντιουμ, όπου την χρονιά που τρέχει έχουν απολογισμό εντός 2-0-2. Δεν πας για τίτλο έτσι Ζιζού!

Τι ακριβώς συμβαίνει με την φετινή Ρεάλ; Δεν μπορεί να βγάλει το καλό της πρόσωπο και το κυριότερο δεν τρομάζει πια τους αντιπάλους της. Ο Ζιντάν δεν μπορεί να πάρει από τους παίχτες που έχει το κάτι παραπάνω, ή ορισμένοι από αυτούς δεν μπορούν; Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε χτυπήσει το καμπανάκι στον Ζιντάν και τώρα θα χτυπήσει η καμπάνα;

Η αδυναμία της Ρεάλ Μαδρίτης να αμυνθεί σωστά μέσα στην περιοχή της, της στερεί πολύτιμους βαθμούς και την κάνει να βλέπει την κορυφή από απόσταση να μεγαλώνει συνεχώς. Ομάδες που σε άλλες εποχές τις είχε πλάκα, τώρα δεν μπορεί να τις κερδίσει, και μάλιστα μέσα στο σπίτι της.  Μπορεί στο Τσάμπιονς Λιγκ να κέρδισε την επίσης προβληματική φέτος Ίντερ, αλλά ο Ζιντάν δεν θα πρέπει να αισθάνεται ασφαλής στον πάγκο του με τις συνεχιζόμενες αποτυχίες στο πρωτάθλημα, 

Η ομάδα από την Βιτόρια σόκαρε την τραγική Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας με 2-1. Απομακρύνονται από την κορυφή οι Μαδριλένοι, καθώς βρίσκονται στο -6 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο που συνεχίζει να πετάει για τον τίτλο.

Η ομάδα του Ζιντάν πλήρωσε τις πολλές και σημαντικές απουσίες της, ενόσω παρέμεινε δίχως νίκη σε 3ο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος (0-1-2)!

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που κέρδισαν πέναλτι στο 5’, σε μια φάση που ο Νάτσο έκανε χέρι στην περιοχή. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε εύστοχα ο Λούκας Πέρεθ, που έγραψε το 0-1.

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 1-2: Οι Βάσκοι έριξαν... βόμβα στην καρφωμένη στη  τέταρτη θέση Βασίλισσα! (vids) | La Liga | gazzetta.gr

Στο 39’, ο Κρόος είχε διπλή μεγάλη ευκαιρία, όμως νικήθηκε από τον Πατσέκο, ενώ στο φινάλε του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ τους, σε μια φάση που ο Λαγκουάρδια τράβηξε τον Μαρσέλο.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους πρωταθλητές Ισπανίας, ήρθε το 0-2 στο 49’, με τον Κουρτουά να κάνει τραγικό λάθος και να «σερβίρει» στον Χοσέλου, ο οποίος πλάσαρε σωστά σε κενή εστία.

Το μόνο που κατάφερε η Ρεάλ ήταν να μειώσει στο 86’ με τον Κασεμίρο, σε μια φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ. Στο 96’ πάντως η «βασίλισσα» άγγιξε το 2-2, ωστόσο το σουτ του Ίσκο σταμάτησε στο δοκάρι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ