Η πόρτα της Ρεάλ έκλεισε , αλλά πολλών μεγάλων κλαμπ είναι ορθάνοιχτη για τον αρχηγό της Βασίλισσας. Αλλά τελικά στην κούρσα της απόκτησης είχαμε ανατροπή και εκεί που η Παρί φαινόταν το μεγάλο φαβορί με “διαβολικά” παζάρια τον κέρδισε η Γιουνάιτεντ. Την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πάρει ο Σέρχιο […]

Η πόρτα της Ρεάλ έκλεισε , αλλά πολλών μεγάλων κλαμπ είναι ορθάνοιχτη για τον αρχηγό της Βασίλισσας. Αλλά τελικά στην κούρσα της απόκτησης είχαμε ανατροπή και εκεί που η Παρί φαινόταν το μεγάλο φαβορί με “διαβολικά” παζάρια τον κέρδισε η Γιουνάιτεντ.

Την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πάρει ο Σέρχιο Ράμος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σίρο Λόπεθ, ο Ισπανός ανέφερε στη «βασίλισσα» ότι έχει αποφασίσει να υπογράψει σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «todofichajes», η οποία ασχολείται με μεταγραφικά ζητήματα, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης στο φινάλε της σεζόν και θα μεταβεί μαζί με τον μάνατζέρ του την ερχόμενη εβδομάδα στην Αγγλία.

Αυτό θα συμβεί, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ώστε να κάνει τις τελικές διαπραγματεύσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Παράλληλα, ο Ράμος είχε πρόταση και από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά ο Ισπανός στόπερ θέλει να αγωνιστεί στην Premier League.

Την ίδια ώρα το «todofichajes» αναφέρει πως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του στην Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ο Ντάβιντ Αλάμπα.

Εδώ και καιρό έχει γινει γνωστό πως ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της Ρεάλ θα αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και οι συζητήσεις για ανανέωση έχουν καταλήξει σε αδιέξοδο.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, ο Ράμος έχει αποφασίσει να μετακομίσει στο Μάντσεστερ και να φορέσει τη φανέλα της Γιουνάιτεντ για τα επόμενα τρία χρόνια, τη στιγμή που τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον εμβληματικό αμυντικό της Ρεάλ και της Εθνικής Ισπανίας.

Dimitar Berbatov: Sergio Ramos To Manchester United Would Work Well

Όλο το ιστορικό

Όλες οι μεγάλες αγάπες κάποτε τελειώνουν, και το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση Ρεάλ και Ράμος. Το τέλος εποχής θα πρέπει να θεωρείτε οριστικό και αναμένουμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον αρχηγό της Ρεάλ; Πρόταση από Ρεάλ υπάρχει, αλλά δεν είναι αυτή που τον καλύπτει. Προτάσεις και από άλλες ομαδες υπάρχουν, αλλά η Ρεάλ θα έχει τον πρώτο λόγο. Μέχρι πότε όμως; Ο Φλορεντίνο Πέρεθ του δείχνει πια ανοιχτά την πόρτα της εξόδου, αν δεν πέσει στις απαιτήσεις του. Όλες οι μεγάλες αγάπες κάποτε τελειώνουν!

 Από την 1η Ιανουαρίου ο Σέρχιο Ράμος είναι πλέον ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσει τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σε έξι μήνες ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Μια κατάσταση που δεν θα άφηνε αδιάφορη τη Μάντσεστερ Σίτι και ειδικότερα τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Σύμφωνα με το ESPN, ο μάνατζερ των «πολιτών» είναι θαυμαστής του 34χρονου αμυντικού και θέλει να τον φέρει στην Αγγλία το επόμενο καλοκαίρι, ενώ Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Ο 33χρονος σταρ αγωνίζεται στη «βασίλισσα» από το 2005. Σύμφωνα με τη Diaro, τόσο η Ρεάλ όσο και ο Ράμος, επιθυμούν να συνεχίσουν στο ίδιο μονοπάτι, ωστόσο η χρονική διάρκεια του συμβολαίου έχει βάλει σε κίνδυνο τη συμφωνία των δύο πλευρών. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ισπανίας θέλει συμβόλαιο τριετές συμβολαιο, και κοντά στα 20 εκ.

Σε τέτοιο νούμερο δύσκολο να γίνει ανανέωση, όταν μάλιστα ο Φλορεντίνο Πέρεθ ψάχνει χρήματα να κλείσει μέρος της μεγάλης ζημιάς της Ρεάλ, από την κατάσταση με τον κορονοιό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ