Η πόρτα της Ρεάλ έκλεισε, αλλά τελικά ήταν ορθάνοιχτη. Μάλιστα οι τελευταίες δηλώσεις των δύο πλευρών, δηλαδή του Πέρεθ και Ράμος έδειχναν το ξεκάθαρο διαζύγιο. Πριν μερικούς μήνες είχε δηλώσει; “Υπάρχει έντονη φημολογία για το μέλλον μου και ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα μου. Η σχέση μου με τον πρόεδρο είναι […]

Η πόρτα της Ρεάλ έκλεισε, αλλά τελικά ήταν ορθάνοιχτη. Μάλιστα οι τελευταίες δηλώσεις των δύο πλευρών, δηλαδή του Πέρεθ και Ράμος έδειχναν το ξεκάθαρο διαζύγιο.

Πριν μερικούς μήνες είχε δηλώσει;

“Υπάρχει έντονη φημολογία για το μέλλον μου και ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα μου. Η σχέση μου με τον πρόεδρο είναι σχέση πατέρα με γιο. Είμαι Μαδριδίστα και θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ”

Αλλά αργότερα…

Σέχιο Ράμος; «Από εδώ και πέρα, ακούω προτάσεις» είπε σύμφωνα με ρεπορτάζ ο Σεβιγιάνος στον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ και τού έδωσε και ένα hint ακόμα. «Η Παρί μού είπε ότι θα κάνει ομαδάρα με εμένα και τον Μέσι».

Φλορεντίνο Πέρεθ: ” Να δεχτείς την προσφορά της Παρί”

Ramos will surely end his career in Madrid - Perez | Goal.com

Όλες οι μεγάλες αγάπες κάποτε τελειώνουν, και το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση Ρεάλ και Ράμος. Το τέλος εποχής θα πρέπει να θεωρείτε οριστικό και αναμένουμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτά ήταν τα δεδομένα και μάλιστα από τις επίσημες δηλώσεις των δύο πλευρών.

Αλλά μετά ήρθε η τούμπα της χρονιάς, και καλά έκαναν αφού τα βρήκαν.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον αρχηγό της Ρεάλ; Πρόταση από Ρεάλ υπήρχε, αλλά δεν ήταν αυτή που τον κάλυπτε. Προτάσεις και από άλλες ομαδες υπάρχουν, αλλά η Ρεάλ θα είχε τον πρώτο λόγο. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ του είχε δέιξει πια ανοιχτά την πόρτα της εξόδου, αν δεν έπεφτε στις απαιτήσεις του. 

 Από την 1η Ιανουαρίου ο Σέρχιο Ράμος ήταν πλέον ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσει τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σε έξι μήνες ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Ο 33χρονος σταρ αγωνίζεται στη «βασίλισσα» από το 2005. Σύμφωνα με τη Diaro, τόσο η Ρεάλ όσο και ο Ράμος, επιθυμούν να συνεχίσουν στο ίδιο μονοπάτι, ωστόσο η χρονική διάρκεια του συμβολαίου έχει βάλει σε κίνδυνο τη συμφωνία των δύο πλευρών. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ισπανίας θέλει συμβόλαιο τριετές συμβολαιο, και κοντά στα 20 εκ.

Σε τέτοιο νούμερο δύσκολο να γίνει ανανέωση, όταν μάλιστα ο Φλορεντίνο Πέρεθ ψάχνει χρήματα να κλείσει μέρος της μεγάλης ζημιάς της Ρεάλ, από την κατάσταση με τον κορονοιό.

Αλλά τελικά μετά από ,πολλές επαφές βρέθηκε όπως λένε τα δημοσιεύματα η χρυσή τομή και ο αρχηγός της Βασίλισσας θα μείνει στην ομάδα της καρδιάς του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν, θα ψαχτούν για άλλη λύση…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ