Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσόλο Σιμεόνε, συμπλήρωσε αισίως 309 νίκες στον πάγκο της Ισπανικής ομάδας, επί της Μπιλμπάο, γράφοντας ιστορία στον σύλλογο! Ο ίδιος αποτέλεσε τον αναμορφωτή της Ατλέτικο Μαδρίτης. Μα φυσικά μιλάμε για τον προπονητή της, Τσόλο Σιμεόνε, ο οποίος είναι ένας πολύ σπουδαίος προπονητής. Σίγουρα, δεν είναι συμπαθής σε όλους, κάθε άλλο. […]

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσόλο Σιμεόνε, συμπλήρωσε αισίως 309 νίκες στον πάγκο της Ισπανικής ομάδας, επί της Μπιλμπάο, γράφοντας ιστορία στον σύλλογο!

Ο ίδιος αποτέλεσε τον αναμορφωτή της Ατλέτικο Μαδρίτης. Μα φυσικά μιλάμε για τον προπονητή της, Τσόλο Σιμεόνε, ο οποίος είναι ένας πολύ σπουδαίος προπονητής. Σίγουρα, δεν είναι συμπαθής σε όλους, κάθε άλλο.

Κάποιοι τον λατρεύουν, μα και πολλοί τον μισούν.

Για τον τρόπο παιχνιδιού του, για την αμυντική του προσέγγιση στα ματς, για το πάθος και την ένταση που βγάζει.

Ίσως ακόμη και για το ότι η ομάδα του παίζει σκληρά, ώστε να πάρει τη νίκη και το αποτέλεσμα που θέλει.

Όμως, κανείς δεν μπορεί να μειώσει την προσφορά του στον σύλλογο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της La Liga, αντιμετώπισε την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Η ομάδα του Σιμεόνε, αρχικά έμεινε πίσω στο σκορ, όμως πήραν εν τέλει τη νίκη με 2-1.

Αυτή η νίκη, αφενός κράτησε τη διαφορά έξι βαθμών από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα, αφετέρου ήταν και μια νίκη σταθμός για τον προπονητή της Ατλέτικο.

Ο Τσόλο Σιμεόνε έφτασε αισίως τις 309 νίκες στον πάγκο της Ισπανικής ομάδας, με αποτέλεσμα να γίνει ο πρώτος προπονητής στον σύλλογο που το πετυχαίνει αυτό!

Ο Σιμεόνε άλλαξε τον ρου της ιστορίας…

Ο Τσόλο Σιμεόνε έχει προσφέρει τα πάντα, κυριολεκτικώς, στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με την ομάδα να οφείλει πολλά στον Αργεντινό τεχνικό. Ο ίδιος, την ανέλαβε, όταν ακόμα εκείνη ψαχνόταν.

Όμως, με μπόλικη δουλειά, πείσμα και μεθοδικότητα, κατάφερε κάτι πολύ αξιοθαύμαστο.

Πόσο δε μάλλον, όταν τα οικονομικά της ομάδας, δεν ήταν και τα… καλύτερα.

Αν τον βοηθούσε κι ο παράγοντας τύχη, ενδεχομένως να είχε πανηγυρίσει και ευρωπαϊκό τίτλο, καθώς βρέθηκε σε δύο τελικές «μάχες» στο Champions League. Τον έναν τον έχασε στην παράταση με γκολ ισοφάρισης στο 94’, ενώ τον άλλον στα πέναλτι.

Παρόλα αυτά, ο Τσόλο έβαλε τη σφραγίδα και τη φιλοσοφία του στην ομάδα, η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα σε υψηλότατο επίπεδο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ