Ο Τόμας Τούχελ έχει οδηγήσει την Τσέλσι σε επιτυχίες, μεταμορφώνοντας την Βρετανική ομάδα, κάνοντάς τη φόβο και τρόμο για οποιονδήποτε! Με το ξεκίνημά του στον «μπλε» πάγκο της Τσέλσι, ο Τόμας Τούχελ είχε πει «θα φτιάξουμε μια ομάδα που κανείς δε θα θέλει να την αντιμετωπίσει». Το είπε και το έκανε… Κάτι λιγότερο από 2 […]

Ο Τόμας Τούχελ έχει οδηγήσει την Τσέλσι σε επιτυχίες, μεταμορφώνοντας την Βρετανική ομάδα, κάνοντάς τη φόβο και τρόμο για οποιονδήποτε!

Με το ξεκίνημά του στον «μπλε» πάγκο της Τσέλσι, ο Τόμας Τούχελ είχε πει «θα φτιάξουμε μια ομάδα που κανείς δε θα θέλει να την αντιμετωπίσει». Το είπε και το έκανε…

Κάτι λιγότερο από 2 μήνες μετέπειτα, η Τσέλσι υπό τις οδηγίες του Γερμανού τεχνικού έχει καταφέρει πολλά.

Βρίσκεται στην τετράδα του Αγγλικού πρωταθλήματος, στα προημιτελικά του FA Cup και από το βράδυ της Τετάρτης στα προημιτελικά του Champions League. Έχοντας μάλιστα και δύο νίκες ως συγκομιδή!

Βέβαια, στις αναμετρήσεις αυτές, η ομάδα του Τούχελ έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο, κάνοντας εμφανίσεις ανωτερότητας απέναντι στο σύνολο του Σιμεόνε. Και μη ξεχνάει κανείς, πως η Ατλέτικο είναι πρωτοπόρος ομάδας στη La Liga.

Ένα άλλο στοιχείο που φάνηκε περίτρανα είναι η ανωτερότητα της Τσέλσι στην φυσική κατάσταση. Κάτι που πιστώνεται σε τεράστιο βαθμό στον Τόμας Τούχελ. Ο οποίος έχει δημιουργήσει μια τρομερή ομάδα, με την Τσέλσι σε 13 ματς, τα 11 να κρατάει το μηδέν στην εστία της!

Σπάει όλα τα ρεκόρ η Τσέλσι του Τούχελ!

Στο διάστημα αυτό, η Τσέλσι έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ και το ένα είναι… αυτογκόλ! Ο Τούχελ έσπασε το ρεκόρ του Special One, Ζοσέ Μουρίνιο. Κανείς άλλος δεν έμεινε αήττητος στα 13 πρώτα παιχνίδια του στον πάγκο, ενώ είναι και ο πρώτος στην Premier League που κρατάει την εστία με το μηδέν, στα πέντε πρώτα εντός έδρας ματς.

Η Τσέλσι έχει μια άμυνα για σεμινάριο, από τότε που ανέλαβε ο Γερμανός, ενώ ακόμη και οι μεγάλες δυνάμεις της Αγγλίας, δεν τα έχουν καταφέρει τόσο καλά!

Τελευταία αναμέτρηση που η Τσέλσι δέχτηκε τέρμα ήταν στις 20 Φεβρουαρίου και το ματς επί της Σαουθάμπτον. Το τελικό σκορ ήταν το 1-1, ενώ μετέπειτα ακολούθησε ένα πρόγραμμα-βουνό, στο οποίο πέρασαν με άριστα οι «μπλε». Ματς με Ατλέτικο (Χ2), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Έβερτον, Λίντς.

Ως προς τη συγκομιδή βαθμών, μόνο η Σίτι του Γκουαρντιόλα (27β.) έχει κάνει καλύτερη δουλειά από την Τσέλσι (22β.). Αλλά μιλάμε για την φετινή… εξωγήινη Σίτι!

Ο Γερμανός ερχόμενος από την Παρί, βρήκε την Τσέλσι στην 10η θέση της Premier League, ενώ με τα όσα έχει περάσει στους ποδοσφαιριστές του, πλέον φιγουράρει στην τέταρτη θέση του πίνακα.

Στην Ευρώπη, μετά από 7 ολόκληρα χρόνια κατάφεραν να προκριθούν στα προημιτελικά του θεσμού.

Μόλις η πρόκριση της Τσέλσι επί της Ατλέτικο έγινε πραγματικότητα, ο Τούχελ… έκανε μια παρόμοια δήλωση, όπως μετά την πρώτη αναμέτρηση στον πάγκο των «μπλε». «Είμαι σίγουρος πως καμία ομάδα δε θέλει να κληρωθεί με εμάς», είπε.

Αναμφισβήτητα, λόγω του Τούχελ, η Τσέλσι έχει μετατραπεί προς το καλύτερο, ούσα απ’ τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πλανήτη. Τα αποτελέσματα, οι επιτυχίες και τα ρεκόρ… μιλούν από μόνα τους!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ