Αρχικά έχασε μέσα στο σπίτι της η Τότεναμ από την περσινή πρωταθλήτρια, στο καπάκι νέα ήττα από την Μπράιτον και σήμερα ήρθε ο Τούχελ με την Τσέλσι και την υποχρέωσε στην τρίτη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα οι δύο εντός έδρας. Δεν μιλάμε για τίτλο, αλλά πλέον και η τετράδα αρχίζει και γίνεται μια δύσκολη υπόθεση. […]

Αρχικά έχασε μέσα στο σπίτι της η Τότεναμ από την περσινή πρωταθλήτρια, στο καπάκι νέα ήττα από την Μπράιτον και σήμερα ήρθε ο Τούχελ με την Τσέλσι και την υποχρέωσε στην τρίτη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα οι δύο εντός έδρας. Δεν μιλάμε για τίτλο, αλλά πλέον και η τετράδα αρχίζει και γίνεται μια δύσκολη υπόθεση.

 Για πρώτη φορά ever ο Ζοσέ Μουρίνιο, έχασε δύο σερί ματς ως γηπεδούχος, ενώ οι Spurs ηττήθηκαν σε τρία διαδοχικά παιχνίδια στην Premier League για πρώτη φορά από το 2012.

Ο Τιάγκο Σίλβα αποχώρησε τραυματίας στο 36′ λεπτό

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Τότεναμ – Τσέσλι 0 – 1

Ο Τούχελ στο πρώτο ντέρμπι και μάλιστα απέναντι στον Μουρίνιο κέρδισε και πήρε η Τσελσι σημαντικό διπλό τετράδας και υποχρέωσε τους Σπερς σε μια ακόμα ήττα που τους έφερε στην 8η θέση και στο -14 από την κορυφή. Αναμένονται πολλες γκρίνιες για τον Μουρίνιο που όπως δείχνει έχει χάσει το παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές του.

Σε ένα κλασικό και ιστορικό Λονδρέζικο ντέρμπι, Τότεναμ και Τσέλσι κονταροχτυπήθηκαν στο «Tottenham Stadium», με απώτερο σκοπό και των δύο ομάδων να είναι το τρίποντο που θα τις ξεκολλήσει από τους 33 βαθμούς, που έχουν αμφότερες, και την άνοδο στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από τα πρώτα λεπτά η κυριαρχία της Τσέλσι ήταν εντυπωσιακή. Χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι η Τότεναμ δεχόταν φάσεις. Οι Μπλε έφτασαν την κατοχή στο 23%-77%, παρέμεναν ψηλά, πήραν σερί κόρνερ, όμως χρειάστηκαν ένα ατομικό λάθος των Spurs για να πάρουν προβάδισμα. 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται

Οι φιλοξενούμενοι «μπλε» άνοιξαν το σκορ στο ντέρμπι του Λονδίνου, όταν ο Μπεν Ντέιβις των «σπιρουνιών» έκανε αχρείαστο αντικανονικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο εντός περιοχής. Το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ανέλαβε να χτυπήσει ο Ζορζίνιο, ο οποίος ευστόχησε και έκανε το 0-1 στο 24′.

Το σκηνικό δεν άλλαξε, η Τότεναμ αδυνατούσε να φτιάξει έστω κόντρα και είχε αρνητική εικόνα, ενώ η Τσέλσι στάθηκε άτυχη καθώς ο Τιάγκο Σίλβα τραυματίστηκε στο 36’ και αντικαταστάθηκε από τον Κρίστενσεν. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τους γηπεδούχους να έχουν στο 42’ την πρώτη τους φάση με κεφαλιά του Οριέ άουτ.

Τα «σπιρούνια» θα μπουν λίγο πιο αποφασισμένα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, κερδίζοντας αρκετές μονομαχίες αλλά και πατώντας πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 59′ οι παίκτες του Τούχελ θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία, αφού ο Μάουντ θα κουβαλήσει την μπάλα πίσω από το κέντρο, θα μοιράσει την κατάλληλη στιγμή στον Βέρνερ, το σουτ του οποίου όμως θα καταλήξει κόρνερ ύστερα από κόντρα του Αλντερβάιρελντ!

Ακόμα μια φάση χαμένη για τους «μπλε», αφού ο Κόβασιτς, θα κουβαλήσει την μπάλα από το κέντρο, βρίσκοντας ανοικτό διάδρομο, θα πατήσει στην περιοχή των «σπιρουνιών», όμως το σουτ θα καταλήξει και αυτό άουτ! Αλλεπάλληλες επισκέψεις των παικτών του Τούχελ στην περιοχή των Σπερς.

Στο 79′ θα έρθει μετά από πολύ ώρα μια καλή ευκαιρία για την Τότεναμ, αφού ο Λαμέλα θα ντριπλάρει έξω από την περιοχή των «μπλε», θα πλασάρει με το αριστερό, όμως ο Μεντί θα απαντήσει κατάλληλα και θα απομακρύνει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ