Αρχικά έχασε μέσα στο σπίτι της η Τότεναμ από την περσινή πρωταθλήτρια και στο καπάκι νέα από την Μπράιτον και είναι πλέον ρεαλιστικό να πούμε ότι όνειρο ήταν και πάει να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από το 1961. Η ομάδα του Μουρίνιο δείχνει μέτριο πρόσωπο το 2021 και οι πολλες γκέλες την έχουν στείλει στην […]

Αρχικά έχασε μέσα στο σπίτι της η Τότεναμ από την περσινή πρωταθλήτρια και στο καπάκι νέα από την Μπράιτον και είναι πλέον ρεαλιστικό να πούμε ότι όνειρο ήταν και πάει να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από το 1961. Η ομάδα του Μουρίνιο δείχνει μέτριο πρόσωπο το 2021 και οι πολλες γκέλες την έχουν στείλει στην 6η θέση και στο -11 από την κορυφή. 

 Μεγάλη η αλλαγή του Ζοσέ που δεν μπορεί να επαναφέρει την ομάδα του. Μια τρίτη αποτυχία με την Τότεναμ θα τον βγάλει οριστικά εκτός χάρτη για τα μεγάλα κλαμπ. Και οι γκρίνιες είναι κάτι που δεν μπορεί να αντέξει ο Πορτογάλος

Μπράιτον – Τότεναμ 1 – 0

Οι γλάροι επικράτησαν 1-0 της Τότεναμ χάρη στο γκολ του Τροσάρ στο 17′. Η ομάδα του Μουρίνιο ηττήθηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι και έτσι έμεινε στους 33 πόντους μαζί με Τσέλσι και Έβερτον στην έκτη θέση. Από την άλλη, η Μπράιτον είναι στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη πλέον.

Εικόνα

Μακριά από τα καλά αποτελέσματα έμεινε η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα στην Premier League και βρίσκεται στο -6 από την 4η, Λέστερ. Οι Spurs, που πριν μερικές μέρες είχαν ηττηθεί εντός έδρας από την Λίβερπουλ (1-3), βρέθηκαν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ από την Μπράιτον και δεν κατάφεραν ποτέ να αντιδράσουν.

Το μοναδικό γκολ για την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ σημείωσε στο 17’ ο Τροσάρ με πλασέ έπειτα από γύρισμα πάρε-βάλε από τον Πασκάλ Γκρος από δεξιά. Η Τότεναμ, στην οποία έλειψε αδιανόητα ο Κέιν, δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά και έφτασε πιο κοντά στο να δεχθεί δεύτερο γκολ παρά να ισοφαρίσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ