Όταν παίρνω  φόρα… φορα, κατηφόρα…ταιριάζει για την Λίβερπουλ που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Νέα ήττα και μάλιστα στο κάποτε απόρθητο φρούριο της από την Έβερον του Αντσελότι και μετράει 4 συνεχόμενες ήττες και βρέθηκε στην 6η θέση και η τετράδα πλέον αρχίζει να γίνεται δύσκολη υπόθεση.  FT: Liverpool 0-2 Everton 🔵 Everton have won […]

Όταν παίρνω  φόρα… φορα, κατηφόρα…ταιριάζει για την Λίβερπουλ που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Νέα ήττα και μάλιστα στο κάποτε απόρθητο φρούριο της από την Έβερον του Αντσελότι και μετράει 4 συνεχόμενες ήττες και βρέθηκε στην 6η θέση και η τετράδα πλέον αρχίζει να γίνεται δύσκολη υπόθεση. 

Ήταν το πρώτο διπλό της Έβερτον στο Άνφιλντ στην Premier League, μετά από 23 χρόνια και συγκεκριμένα από το 1999! Επίσης, ήταν η Έβερτον νίκησε τη Λίβερπουλ για την ίδια διοργάνωση για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο 2010 και 20 παιχνίδια που μεσολάβησαν έκτοτε!

Εικόνα

Λίβερπουλ – Έβερτον 0 – 2

Πρώτα η Μπράιτον στην συνέχεια η Σίτι μετά η Λέστερ, και τώρα η Έβερτον έδωσαν την χαριστική βολή στην Λίβερπουλ, που βρίσκεται στα σχοινιά και ο Κλοπ αδυνατεί να βρει το φάρμακο να σταματήσει την κατηφόρα για την περσινή πρωταθλήτρια.

Η Έβερτον έδειξε τις διαθέσεις της από την αρχή και προηγήθηκε στο 3′. Ο Χάμες πέρασε πάσα στον Ριτσάρλισον ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Άλισον.

Η Λίβερπουλ άγγιξε την ισοφάριση στο 50′, αλλά ο Κιν απέκρουσε σωτήρια στη γραμμή το σουτ του Άρνολντ.

Το διπλό «κλείδωσε» στο 80′, όταν ο Άρνολντ υπέπεσε σε πέναλτι στον Κάλβερτ-Λιούιν και ο Σίγκουρτσον εκτέλεσε σωστά για το 0-2.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα της Λίβερπουλ, κάτι που έχει να συμβεί από το 1923…

Εικόνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ