Αρχικά έχασε μέσα στο σπίτι της η Τότεναμ από την περσινή πρωταθλήτρια, στο καπάκι νέα ήττα από την Μπράιτον και μετά ήρθε ο Τούχελ με την Τσέλσι και την υποχρέωσε στην τρίτη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα οι δύο εντός έδρας. Επιτέλους βρήκε αντίδραση και επέστρεψε στις νίκες επί της Γουεστ Μπρομ. Και όπως φάνηκε η […]

Αρχικά έχασε μέσα στο σπίτι της η Τότεναμ από την περσινή πρωταθλήτρια, στο καπάκι νέα ήττα από την Μπράιτον και μετά ήρθε ο Τούχελ με την Τσέλσι και την υποχρέωσε στην τρίτη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα οι δύο εντός έδρας. Επιτέλους βρήκε αντίδραση και επέστρεψε στις νίκες επί της Γουεστ Μπρομ. Και όπως φάνηκε η παρουσία του Κειν της δίνει άλλο αέρα.

Εικόνα

Τότεναμ – Γουεστ Μπρομ 2 – 0

Ύστερα από τρεις ήττες η Τότεναμ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα κερδίζοντας στο Λονδίνο τη Γουέστ Μπρομ που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Ο Χάρι Κέιν επέστρεψε στην εντεκάδα και τα γκολ μετά από τραυματισμό και η ομάδα του Μουρίνιο έπιασε τη Τσέλσι στους 36 βαθμούς. Η ομάδα του Αλαρντάις παραμένει στην προτελευταία θέση (19η) με μόλις 12 βαθμούς.

Μονόλογος των Λονδρέζων στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν ευκαιρίες, ο Κέιν έφτασε κοντά, ακόμα πιο κοντά έφτασε ο Σερζ Οριέ, όμως ο Τζόνστον είχε την απάντηση στην προσπάθεια του Ιβοριανού στο πρώτο ημίχρονο που ήταν γεμάτο Τοτεναμ.

Το 1-0 έγινε στο 54′ όταν μετά από κάθετη πάσα του Χόιμπιεργκ ο Κέιν νίκησε με πλασέ μέσα από την περιοχή τον Τζόνστον, για να φτάσει τα 208 τέρματα σε 317 ματς με τη φανέλα της Τότεναμ σε όλες τις διοργανώσεις και να συγκατοικεί πλέον με τον Μπόμπι Σμιθ στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών των Λονδρέζων (επίσης 208 γκολ σε 317 ματς).

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σον να σκοράρει και να βάλει φρένο στην αφλογιστία του το τελευταίο διάστημα, με τον Νοτιοκορεάτη να αξιοποιεί ασίστ του Μόουρα στο πλαίσιο ταχύτατα ξεδιπλωμένης αντεπίθεσης και να εκτελεί με σουτ μέσα από την περιοχή τους μπάγκις, για να φτάσει τα 13 γκολ στη φετινή Premier League.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ