Ο Έντεν Αζάρ δέχτηκε δριμεία κριτική, με εκφράσεις όπως «πας να αντικαταστήσεις τον Κριστιάνο και φτάνεις στην Ισπανία υπέρβαρος». Σίγουρα, η εν λόγω κριτική δεν θα περάσει στα ψιλά. Ο Έντεν Αζάρ αναμφίβολα πρόκειται για έναν ιδιαίτερα χαρισματικό παίκτη. Όμως, και οι χαρισματικοί καμιά φορά… τ’ ακούνε! Αυτήν τη φορά, άσκησε δριμεία κριτική εις βάρος […]

Ο Έντεν Αζάρ δέχτηκε δριμεία κριτική, με εκφράσεις όπως «πας να αντικαταστήσεις τον Κριστιάνο και φτάνεις στην Ισπανία υπέρβαρος».

Σίγουρα, η εν λόγω κριτική δεν θα περάσει στα ψιλά. Ο Έντεν Αζάρ αναμφίβολα πρόκειται για έναν ιδιαίτερα χαρισματικό παίκτη. Όμως, και οι χαρισματικοί καμιά φορά… τ’ ακούνε!

Αυτήν τη φορά, άσκησε δριμεία κριτική εις βάρος του, ο παλαίμαχος επιθετικός, Γκιλ Ντε Μπιλντε, προς τον Αζάρ και τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Συγκεκριμένα, μίλησε για το ταλέντο του παίκτη και πως δε φτάνει μονάχα αυτό για να πετύχει κανείς. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πηγαίνεις στο μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου, είσαι μια μεταγραφή ρεκόρ, γνωρίζεις πως πας να αντικαταστήσεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο και φτάνεις στην Ισπανία υπέρβαρος. Αυτός είναι ο Έντεν Αζάρ».

Επιπλέον, τον «κατηγόρησε» για το ότι δε δουλεύει αρκετά για να βελτιωθεί, όπως επίσης και για το ότι… δεν έχει παίξει ποτέ με το πόδι στο γκάζι! Αρκετά καυστικός πάντως ο Ντε Μπιλντε! Το θέμα είναι αν θα απαντήσει ο Βέλγος, είτε με κάποια δήλωση, είτε στο… χορτάρι!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ