Ο Εντέν Αζάρ, μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από την Τσέλσι για τα ημιτελικά του Champions League, γελούσε, γεγονός που έφερε αναστάτωση. Ο Αζάρ πέρασε πολλά χρόνια στους «μπλε», εκεί έζησε μεγάλες στιγμές, ενώ δεν ξεχνά τους φίλους του, μετά από δύο χρόνια αποχώρησης. Αυτό φάνηκε αρκετά μετά το τέλος της αναμέτρησης της Τσέλσι […]

Ο Εντέν Αζάρ, μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από την Τσέλσι για τα ημιτελικά του Champions League, γελούσε, γεγονός που έφερε αναστάτωση.

Ο Αζάρ πέρασε πολλά χρόνια στους «μπλε», εκεί έζησε μεγάλες στιγμές, ενώ δεν ξεχνά τους φίλους του, μετά από δύο χρόνια αποχώρησης.

Αυτό φάνηκε αρκετά μετά το τέλος της αναμέτρησης της Τσέλσι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μπλε» πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, για πρώτη φορά από το 2012.

Μέσα στους πανηγυρισμούς υπήρχε κι ο Αζάρ, ο οποίος δεν έχασε το χαμόγελό του, παρά τον αποκλεισμό της νυν ομάδας του.

Οι αντιδράσεις του φυσικά, εκτός από το ότι έγιναν viral, προκάλεσαν και αντιδράσεις.

Για τους οπαδούς είναι τελειωμένος!

Ο Εντέν Αζάρ σίγουρα δε θυμίζει τον παίκτη που ξέρουμε. Με τους φίλους της Ρεάλ να του τα έχουν μαζεμένα. Κι όμως περίμεναν μια αφορμή, η οποία ήρθε με την αντίδραση του Βέλγου.

Η απάντηση του Αζάρ: «Όνειρό μου που παίζω στη Ρεάλ»

Ο παίκτης της «βασίλισσας» προσπάθησε βέβαια να σβήσει τη φωτιά που ο ίδιος άναψε. Ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας, λέγοντας μάλιστα πως ζει το όνειρό του.

Τα νεύρα ήταν ομολογουμένως αρκετά τεντωμένα, ενώ το σκηνικό με τον Αζάρ το… έφτασε στα άκρα. Ο Βέλγος όμως ζήτησε συγγνώμη για όλο αυτό.

Είπε χαρακτηριστικά: «Ζητώ συγγνώμη. Διάβασα πολλές απόψεις για εμένα σήμερα και δεν ήταν πρόθεση μου να προσβάλλω τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντα ήταν όνειρό μου να παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήρθα εδώ για να κερδίζω. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει και μαζί πρέπει να παλέψουμε για τη La Liga. Hala Madrid».

Δείτε το στιγμιότυπο με τα… χαμόγελα:

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ