Ο ΈντενΑζάρ τρολάρει μάλλον τους οπαδούς της Βασίλισσας που τον περιμένουν πως και πως να παίξει την μπαλίτσα του εδώ και 1,5 χρόνο και αυτός δηλώνει με όλη του την σοβαρότητα ότι δεν τρέχει και τίποτα. Τι είναι δα 10 τραυματισμοί. Εντέν τι πίνεις και δεν μας δίνεις; Ο Βέλγος μιλώντας στο “On the front […]

Ο ΈντενΑζάρ τρολάρει μάλλον τους οπαδούς της Βασίλισσας που τον περιμένουν πως και πως να παίξει την μπαλίτσα του εδώ και 1,5 χρόνο και αυτός δηλώνει με όλη του την σοβαρότητα ότι δεν τρέχει και τίποτα. Τι είναι δα 10 τραυματισμοί. Εντέν τι πίνεις και δεν μας δίνεις;

Ο Βέλγος μιλώντας στο “On the front foot” τόνισε ότι οι τραυματισμοί δεν είναι το τέλος του κόσμου και έκανε ιδιαίτετη αναφορά στη στήριξη που του δίνει η οικογένειά του.

“Έχω την τύχη όταν είμαι τραυματίας και πρέπει να μένω σπίτι η οικογένειά μου να με βοηθά. Δεν είναι το τέλος του κόσμου, έχω την οικογένειά μου και μπορώ να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου.

Όταν είσαι τραυματίας μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά εμένα με στηρίζει η οικογένειά μου. Όταν είσαι τραυματίας μπορείς να δουλέψεις για να γυρίσεις πιο γρήγορα. Περιμένεις και δουλεύεις σκληρά”, 

«Όταν ήμουν μικρός, η ομάδα που παρακολούθησα περισσότερο ήταν η εθνική Γαλλίας. Εδινα μεγαλύτερη προσοχή στους  Ζιντάν και Ανρί. Είναι δύσκολο για μένα να το παραδεχτώ λόγω της σχέσης μου με την Τσέλσι, αλλά μου άρεσε πολύ η Άρσεναλ εκείνη την εποχή. Είχαν παίκτες όπως ο Πιρές, ο Σιλβαίν Βιλτόρ και Βιέιρα» τόνισε ο Αζάρ.

Ο Εντέν Αζάρ με τη φανέλα της Ρεάλ

Όλη η πορεία του στην Ρεάλ είναι για πολλά κλάματα

Ήρθε για να συνεχίσει το έργο του Κριστιάνο στην Βασίλισσα, αλλά πηρέ μόνο εκατομμύρια, τραυματισμούς και κιλά. Μια πορεία προς την καταστροφή για τον άλλοτε μεγάλο αστέρα της Τσέλσι που στην Ρεάλ απλά υπάρχει ως συμβόλαιο.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός προερχόταν από μία εντυπωσιακή 7ετία στην Τσέλσι και έμοιαζε έτοιμος για να κάνει τη διαφορά και στη Βασίλισσα. Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά. Στην πραγματικότητα, ο Hazard μοιάζει να μην κολλά στο παζλ της Ρεάλ, ενώ είναι άτυχος και στο θέμα των τραυματισμών.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο πρώην άσος της Τσέλσι ίσως μείνει μέχρι τα μέσα Μαρτίου εκτός δράσης λόγω ενός τραυματισμού στην προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός πήρε μεταγραφή από την Τσέλσι στους «μπλάνκος» το καλοκαίρι του 2019, με την ισπανική ομάδα να δαπανά 115 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τους «μπλε».

Έκτοτε, ο Αζάρ σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο θητείας του στη Ρεάλ, έχει μόλις 35 συμμετοχές έχοντας πετύχει 4 γκολ και έχοντας δώσει 7 ασίστ.

Το πιο εκπληκτικό στατιστικό είναι ο Βέλγος σε αυτό το διάστημα έχει τραυματιστεί δέκα φορές, ενώ τα γκολ και οι ασίστ του στο πρωτάθλημα είναι μόλις εννιά.

Η περσινή χρονιά τραγική για τον ποδοσφαιριστή που η Ρεάλ άνοιξε τα ταμεία της, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι, η οποία μπήκε στις 10 πιο ακριβές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η Ρεάλ χρειάστηκε να δαπανήσει 100 εκατομμύρια ευρώ χωρίς τα μπόνους για να ντύσει στα λευκά τον Εντέν Αζάρ.

Hazard arrived to Real Madrid's pre-sesaon seven kilos overweight

Και η φετινή όμως ξεκίνησε χάλια. Επέστρεψε με παραπανίσια κιλά, ξανά τραυματισμοί και τελικά χρειάστηκαν να περάσουν 392 ημέρας για να πετύχει το δεύτερο γκολ με την Ρεάλ.

Ένα σωρό τραυματισμούς έχει και ο Αζάρ από το καλοκαίρι του 2019 που αποκτήθηκε από την Τσέλσι έναντι 160 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά ακόμα και όταν παίζει δεν δείχνει σε καμία περίπτωση να είναι εκείνος ο ποδοσφαιριστής που έλαμψε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και εντυπωσίασε στα επτά χρόνια του στους Λονδρέζους. Ουδείς μπορούσε να φανταστεί ότι μια τέτοια μεταγραφή θα ήταν (;) αποτυχημένη. 

Δέκα τραυματισμοί. Όχι καριέρας. Δέκα τραυματισμοί από τότε, όταν φόρεσε τη λευκή φανέλα με τα χρυσά γράμματα και το βασιλικό έμβλημα. Η προσβολή από τον Covid ήταν κάτι σαν μπόνους, Ο ένας τραυματισμός πιο σοβαρός από τον άλλον, πιθανόν κάποιες άστοχες επιλογές στις μεθόδους αποθεραπείας, ψυχολογική κατάρρευση.

O 30χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο έντονων επικρίσεων κάθε φορά που αγωνίζεται. Δεν αποκλείεται αν τα παιχνίδια της Ρεάλ ήταν παρουσία φιλάθλων να υπήρχαν και αποδοκιμασίες σε βάρος του, όπως συνέβαινε με τον Μπέιλ. Είναι σκιά του εαυτού του, και σε ελάχιστα από τα λίγα παιχνίδια που αγωνίστηκε κατάφερε να αφήσει το… σημάδι του. Στην Τσέλσι είχε χάσει μόλις 18 παιχνίδια σε μια επταετία. 

Real Madrid offer Hazard injury update - AS.com

Από το Νοέμβριο του 2019 μέχρι το Φεβρουάριο του 2020, ο Αζάρ πάλευε πότε με τους αστραγάλους, τις θλάσεις, τις κακώσεις, τα μικροκατάγματα. Όταν έπρεπε να φορτσάρει και να επιστρέψει δυνατός, σήμανε το κουδούνι του ιού, ο οποίος πάγωσε τον Δυτικό κόσμο.

Τη φετινή σεζόν θα θιυμόμαστε το καταπληκτικό τέρμα τον περασμένο Οκτώβριο κόντρα στην Ουέσκα (κι ενώ είχε να σκοράρει 392 ημέρες).

Ο Αζάρ ήταν ένα μαργαριτάρι, το πιο λαμπερό και το πιο πολύτιμο, το οποίο ξεχάστηκε στο ακριβό κουτί του. Κι όταν βγήκε απ’ αυτό, όλοι ανακάλυψαν ότι δεν ταιριάζει με τίποτα και κανέναν.

Μπορεί, βέβαια, η υπομονή των Μαδριλένων με τον Μπέιλ κάποια στιγμή να εξαντλήθηκε, αλλά στην περίπτωση του Αζάρ είναι ακόμα νωρίς. Και, φυσικά, ουδείς στην ομάδα θέλει να εξελιχθεί η περίπτωση του Βέλγου όπως αυτή του Ουαλού. 

Football: Real Madrid's Eden Hazard may be out for the season after fracturing ankle against Levante

Η δυσαρέσκεια υπάρχει, όπως και οι φωνές που λένε ότι ίσως θα ήταν προτιμότερο ο 30χρονος ποδοσφαιριστής να πουληθεί σχετικά άμεσα, πριν πέσει δραματικά η αξία του. Η «βασίλισσα» έδωσε 160 εκατομμύρια ευρώ (μαζί με μπόνους)  και τώρα δεν κοστίζει περισσότερα από 50. 

Προς το παρόν, πάντως, σκέψη πώλησής του δεν υπάρχει, αλλά ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ