Η Μπάγερν Μονάχου κατάληξε τελικά στον Γάλλο ποδοσφαιριστή  Νταγιό Ουπαμεκανό ως αντικαταστάτη του Μπόατενγκ, και έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές για να τον αποκτήσει. Η ρήτρα που έχει βάλει η Λειψία στο συμβόλαιο του είναι 42 εκ ευρώ και λεφτά υπάρχουν στην Γερμανική ομάδα.  Η Μπάγερν έχει ήδη μια μεγάλη Γαλλική παροικία στο ρόστερ […]

Η Μπάγερν Μονάχου κατάληξε τελικά στον Γάλλο ποδοσφαιριστή  Νταγιό Ουπαμεκανό ως αντικαταστάτη του Μπόατενγκ, και έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές για να τον αποκτήσει. Η ρήτρα που έχει βάλει η Λειψία στο συμβόλαιο του είναι 42 εκ ευρώ και λεφτά υπάρχουν στην Γερμανική ομάδα. 

Η Μπάγερν έχει ήδη μια μεγάλη Γαλλική παροικία στο ρόστερ της με τους Κίνγκσλεϊ Κομάν, Μπενζαμίν Παβάρ, Κορεντίν Τολισό, Λούκας Ερναντές, Μπούνα Σαρ και τον Τανγκουί Νιανζού, ενώ μην ξεχνάμε και τον Μικαέλ Κιζάνς που τον έχει δώσει δανεικό στην Μαρσέιγ.

Μάχη» θα δούμε από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες για να αποκτήσουν τον Νταγιό Ουπαμεκανό. Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης «ερίζουν» για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Λειψίας αλλά τον καλοβλέπουν και άλλες ομάδες. Το συμβόλαιο του λήγει στο καλοκαίρι του 2023 αλλά από την στιγμή που υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης δεν υπάρχει πρόβλημα για την Γερμανική ομάδα. 

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή βλέπει με καλό μάτι την μετακίνηση του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και Γερμανίας, και αναμένονται πολύ σύντομα εξελίξεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ