Η Μπάγερν Μονάχου , η Σίτι, η Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ θα μονομαχήσουν για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή  Νταγιό Ουπαμεκανό. Η ρήτρα που έχει βάλει η Λειψία στο συμβόλαιο του είναι 42 εκ ευρώ και η κούρσα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Γερμανικής ομάδας έχει αρχίσει.  Η Μπάγερν έχει ήδη μια μεγάλη Γαλλική […]

Η Μπάγερν Μονάχου , η Σίτι, η Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ θα μονομαχήσουν για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή  Νταγιό Ουπαμεκανό. Η ρήτρα που έχει βάλει η Λειψία στο συμβόλαιο του είναι 42 εκ ευρώ και η κούρσα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Γερμανικής ομάδας έχει αρχίσει. 

Η Μπάγερν έχει ήδη μια μεγάλη Γαλλική παροικία στο ρόστερ της με τους Κίνγκσλεϊ Κομάν, Μπενζαμίν Παβάρ, Κορεντίν Τολισό, Λούκας Ερναντές, Μπούνα Σαρ και τον Τανγκουί Νιανζού, ενώ μην ξεχνάμε και τον Μικαέλ Κιζάνς που τον έχει δώσει δανεικό στην Μαρσέιγ.

Μάχη» θα δούμε από πολλές ομάδες για να αποκτήσουν τον Νταγιό Ουπαμεκανό. Το συμβόλαιο του λήγει στο καλοκαίρι του 2023 αλλά από την στιγμή που υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης δεν υπάρχει πρόβλημα για την Γερμανική ομάδα. 

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή βλέπει με καλό μάτι την μετακίνηση του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και Γερμανίας, και αναμένονται πολύ σύντομα εξελίξεις.

O CEO της Bayern Munich, Karl-Heinz Rummenige, παραδέχτηκε πως οι «Βαυαροί» έχουν να ανταγωνιστούν τις Chelsea και Liverpool για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Στην Bayern επιθυμούν διακαώς να εντάξουν τον Γάλλο διεθνή στο σύνολο του Flick, με τον Karl-Heinz Rummenige όμως να τονίζει στο Sky Germany πως οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν είναι οι μόνοι στην κούρσα:

«Εκτός από την Bayern υπάρχουν ακόμη δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή, όπως και ότι το καλοκαίρι θα χάσουμε τον David Alaba που αγωνίζεται στην ίδια θέση. Μπορεί να τον αντικαταστήσει. Το γεγονός και μόνο ότι η Chelsea και η Liverpool ενδιαφέρονται επίσης για τον παίκτη, αποδεικνύει πως έχει πολύ καλή ποιότητα».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι το όνομα του νεαρού αμυντικού θα «παίξει» πολύ στην μεταγραφική περίοδο.

Η δική μας πρόβλεψη αν το παίζαμε στο στοίχημα είναι η Μπάγερν

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ