Η Μπάγερν Μονάχου , η Σίτι, η Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ θα μονομαχούσαν  για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή  Νταγιό Ουπαμεκανό, γιατί πλέον το παιχνίδι τέλειωσε με νικήτρια την Γερμανική ομάδα, όπως το ανακοίνωσε ο Χασάν Σαλιχάμιντιτς. Η Μπάγερν έχει ήδη μια μεγάλη Γαλλική παροικία στο ρόστερ της με τους Κίνγκσλεϊ Κομάν, Μπενζαμίν Παβάρ, Κορεντίν […]

Η Μπάγερν Μονάχου , η Σίτι, η Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ θα μονομαχούσαν  για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή  Νταγιό Ουπαμεκανό, γιατί πλέον το παιχνίδι τέλειωσε με νικήτρια την Γερμανική ομάδα, όπως το ανακοίνωσε ο Χασάν Σαλιχάμιντιτς.

Η Μπάγερν έχει ήδη μια μεγάλη Γαλλική παροικία στο ρόστερ της με τους Κίνγκσλεϊ Κομάν, Μπενζαμίν Παβάρ, Κορεντίν Τολισό, Λούκας Ερναντές, Μπούνα Σαρ και τον Τανγκουί Νιανζού, ενώ μην ξεχνάμε και τον Μικαέλ Κιζάνς που τον έχει δώσει δανεικό στην Μαρσέιγ.

Τον Γενάρη έκανε ήδη τις πρώτες επαφές με τη Λειψία και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Χασάν Σαλιχάμιντιτς απέκτησε ήδη τον 22χρονο αμυντικό! Με πόσα;  42,5 εκατομμύρια ευρώ. Όσο δηλαδή ήταν και η ρήτρα αποδέσμευσης του Γάλλου στόπερ.

«Μπορώ να το επιβεβαιώσω και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό στην Μπάγερν. Είχαμε πολύ καλές, εντατικές και επαγγελματικές συζητήσεις με τον Νταγιό και τον ατζέντη του για αρκετούς μήνες. Γνωρίζαμε ότι είχαμε πολύ σκληρό ανταγωνισμό. Ο Ουπαμεκανό είναι ένας νεαρός παίκτης, 22 ετών, με πολλά προσόντα. Ήμουν πάντα πεπεισμένος ότι είχαμε με μια καλή ιδέα. Στο τέλος μιας μακράς διαδικασίας, ο παίκτης, η οικογένειά του και η διοίκησή του ήταν πεπεισμένοι ότι η Μπάγερν ήταν ο ιδανικός προορισμός»

Δεν έχει κάνει σχεδόν ποτέ λάθος που να οδηγεί σε γκολ αντίπαλης ομάδας. Στα 102 παιχνίδια στην Bundesliga έχει κάνει μόλις ένα λάθος που έφερε γκολ από αντίπαλο της Λειψίας.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ήθελε πολύ την μετακίνηση του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και Γερμανίας, και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Στην Bayern επιθυμούν ήθελαν να εντάξουν τον Γάλλο διεθνή στο σύνολο του Flick, αφού το καλοκαίρι θα χάσουν τον David Alaba που αγωνίζεται στην ίδια θέση. Μπορεί να τον αντικαταστήσει. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ