Με εκτέλεση πέναλτι του Κελέτσι Ιχεανάτσο στο 90ο λεπτό, η Λέστερ επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι. Με 1-0 στο Wembley και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν. Και με τέρμα στο 90′ χάρη σε κακή εκτίμηση του Νέιθαν Άκε που έκανε πέναλτι στον […]

Με εκτέλεση πέναλτι του Κελέτσι Ιχεανάτσο στο 90ο λεπτό, η Λέστερ επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι. Με 1-0 στο Wembley και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν. Και με τέρμα στο 90′ χάρη σε κακή εκτίμηση του Νέιθαν Άκε που έκανε πέναλτι στον Νιγηριανό. Η Λέστερ έφυγε από το Wembley με τον τίτλο του Community Shield.

Στην αναμέτρηση η Σίτι είχε την πρώτη ευκαιρία. Με τον Γκιντογκάν να βλέπει τον εξαιρετικό Σμάιχελ να διώχνει εντυπωσιακά το φάουλ του στο 7ο λεπτό. Μετά το κάπως κακό ξεκίνημα οι «Αλεπούδες» ανέβασαν στροφές. Και είχαν δύο ευκαιρίες σε ένα λεπτό 23′ με τον Στέφεν να μπλοκάρει σουτ τον Πέρεζ και Βάρντι αντίστοιχα.

Μάλιστα πριν το τέλος του ημιχρόνου ο τερματοφύλακας των τυπικά γηπεδούχων, μαζί με το δοκάρι είπαν εντυπωσιακά «όχι» στο γυριστό του Βάρντι μέσα από την περιοχή. Κρατόντας το 0-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γκουαρντιόλα είχε τον έλεγχο

Στο 56ο λεπτό ο Γκιντογκάν. Αν και μόνος του μέσα από την περιοχή έκανε κακό τελείωμα. Ενώ η αλλαγή του Γκρίλις που έγινε ο πιο ακριβός Άγγλος στην ιστορία ενθουσίασε μόνο τους φιλάθλους καθώς δεν κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω στην Σίτι.

Η Λέστερ βρέθηκε μια ανάσα από το να μείνει πίσω στο σκορ στο 59ο λεπτό. Ο Ρικάρντο έκανε λάθος στη μεσαία γραμμή με τον Μαχρέζ να φεύγει στην κόντρα, αλλά τον Αλγερινό να σουτάρει αρκετά άουτ. Μετά την ευκαιρία της Σίτι η αναμέτρηση δεν είχε άλλη ευκαιρία με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη.

Ένα από αυτά έγινε από τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό των πρωταθλητών που πρώτα έχασε τη μπάλα και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Ιχεανάτσο μέσα στην περιοχή. Έτσι ο Νιγηριανός που είχε μπει ως αλλαγή του Βάρντι κατάφερε να νικήσει τον αρκετά καλό Στέφεν και να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν με τη Λέστερ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ