Εκπληκτικής ομορφιάς γκολ του Τανγκί Ντομπελέ που έγραψε το 3-1. Ένα γκολ που θέτει υποψηφιότητα ακόμα και για κορυφαίο της σεζόν στη φετινή Premier League Επιστροφή στις νίκες για την Τότεναμ μετά την καταστροφική ισοπαλία που έφερε εντός έδρας με την Φούλαμ που την έφερε με την πλάτη στον τοίχο. Χωρίς να αφήσει περιθώριο αντίδρασης […]

Εκπληκτικής ομορφιάς γκολ του Τανγκί Ντομπελέ που έγραψε το 3-1. Ένα γκολ που θέτει υποψηφιότητα ακόμα και για κορυφαίο της σεζόν στη φετινή Premier League

Επιστροφή στις νίκες για την Τότεναμ μετά την καταστροφική ισοπαλία που έφερε εντός έδρας με την Φούλαμ που την έφερε με την πλάτη στον τοίχο. Χωρίς να αφήσει περιθώριο αντίδρασης στην Σέφιλντ στο Μπράμαλ Λέιν κέρδισε σχετικά εύκολα με 3-1 σε μια έδρα που δεν είχε κερδίσει ποτέ 4-3-0.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προερχόταν από μια ‘άσχημη’ απώλεια κόντρα στην Φούλαμ εντός έδρας, οπότε οι τρεις βαθμοί ήταν το μοναδικό πράγμα που είχε σημασία. Και τελικά ήρθε κόντρα στην 20ή του πίνακα. 

Εικόνα

Αυτό που ξεχώρισε από τον αγώνα ήταν σίγουρα η γκολάρα του Τανγκί Ντομπελέ που μπορεί να μην σκοράρει συχνά, αλλά όταν το κάνει μας αποζημιώνει.

Εκπληκτικής ομορφιάς γκολ του Τανγκί Ντομπελέ που έγραψε το 3-1

Ένα γκολ που θέτει υποψηφιότητα ακόμα και για κορυφαίο της σεζόν στη φετινή Premier League

Ο Τανγκί Ντομπελέ πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ στο ματς της Τότεναμ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το 3-1 των Λονδρέζων. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο 24χρονος μέσος της Τότεναμ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ για το 3-1 των Λονδρέζων, αφού κατάφερε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με λόμπα, και ενώ δεν είχε οπτική επαφή με την εστία!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ