Ο Ρομελού Λουκάκου πανηγύρισε αρκετά έξαλλα τη μαθηματική κατάκτηση του φετινού Ιταλικού πρωταθλήματος από την Ίντερ. Η Ίντερ επικράτησε επί της Κροτόνε με 2-0, ενώ η ισοπαλία μεταξύ Αταλάντα και Σασουόλο της έδωσε και μαθηματικά τον τίτλο. Φυσικά, στις τάξεις της Ιταλικής ομάδας επικράτησε πανηγυρικό κλίμα. Οι φίλαθλοι ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς, στις πλατείες του […]

Ο Ρομελού Λουκάκου πανηγύρισε αρκετά έξαλλα τη μαθηματική κατάκτηση του φετινού Ιταλικού πρωταθλήματος από την Ίντερ.

Η Ίντερ επικράτησε επί της Κροτόνε με 2-0, ενώ η ισοπαλία μεταξύ Αταλάντα και Σασουόλο της έδωσε και μαθηματικά τον τίτλο.

Φυσικά, στις τάξεις της Ιταλικής ομάδας επικράτησε πανηγυρικό κλίμα. Οι φίλαθλοι ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς, στις πλατείες του Μιλάνου. Όμως, το παράδειγμά τους ακολούθησε και ο παίκτης της ομάδας, Ρομελού Λουκάκου.

Ο Βέλγος στράικερ εθεάθη να γιορτάζει αρκετά… έξαλλα τον τίτλο αυτόν. Ένας τίτλος που είναι το 19ο πρωτάθλημα της Ίντερ.

Μάλιστα, ο Λουκάκου έκανε και Live μετάδοση μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram. Είχε βγει από την οροφή ενός αυτοκινήτου φωνάζοντας «Campeones, Campeones».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ