Το σίριαλ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τζέιντον Σάντσο κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο. Και είχε άπλετα επεισόδια, αλλά όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί και μάλιστα με happy end. Όπως αναφέρει η «Mirror», οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 21χρονο Βρετανό εξτρέμ της Ντόρτμουντ. Ετοιμάζονται να καλύψουν τις απαιτήσεις της Μπορούσια. Που έχουν πέσει από […]

Το σίριαλ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τζέιντον Σάντσο κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο. Και είχε άπλετα επεισόδια, αλλά όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί και μάλιστα με happy end.

Όπως αναφέρει η «Mirror», οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 21χρονο Βρετανό εξτρέμ της Ντόρτμουντ. Ετοιμάζονται να καλύψουν τις απαιτήσεις της Μπορούσια. Που έχουν πέσει από τα 125 εκατομμύρια του περασμένου καλοκαιριού στα 95 εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμη κι έτσι, αν το deal φτάσει στο τέλος του θα σημάνει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Γιουνάιτεντ, ξεπερνώντας αυτή του Χάρι Μαγκουάιρ και των 88 εκατομμυρίων.

https://www.youtube.com/watch?v=wPNOOwyjdNk

Πλέον, τα πάντα θα κριθούν στη συνεννόηση των δύο ομάδων για τον τρόπο πληρωμής, καθώς όπως και πέρυσι, η Ντόρτμουντ απαιτεί τα χρήματα «μπροστά», ενώ η πλευρά της Γιουνάιτεντ θέλει την αποπληρωμή σε δύο δόσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ