Ενοχλημένος με το σύγχρονο ποδόσφαιρο και τις αλλαγές του ο Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο παίκτης της Λίβερπουλ μίλησε για το VAR, για τον ρόλο των μεσοεπιθετικών. Ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει ακόμη και την έλλειψη διαφορετικότητας ανάμεσα στους παίκτες και το στυλ τους. Αναλυτικά ανέφερε: «Έχω τη νοοτροπία αυτών που μισούν το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είμαι της […]

Ενοχλημένος με το σύγχρονο ποδόσφαιρο και τις αλλαγές του ο Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο παίκτης της Λίβερπουλ μίλησε για το VAR, για τον ρόλο των μεσοεπιθετικών. Ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει ακόμη και την έλλειψη διαφορετικότητας ανάμεσα στους παίκτες και το στυλ τους.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Έχω τη νοοτροπία αυτών που μισούν το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είμαι της πιο κλασσικής λογικής. Πάντα ήμουν αντίθετος με το VAR. Κάνουμε λάθη όταν παίζουμε. Το ίδιο και οι διαιτητές. Πολλές μυθικές στιγμές δε θα υπήρχαν με το VAR. Όταν σκοράρεις, ακόμα και ένα υπέροχο γκολ στέκεσαι στη σέντρα φοβούμενος μην ακυρωθεί.

Το ποδόσφαιρο έχει αποκτήσει μεγαλύτερη ταχύτητα, ρυθμό. Είναι πιο γρήγορο και βασίζεται περισσότερο στη φυσική κατάσταση. Τα δεκάρια έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. Βλέπουμε λιγότερη μαγεία, λιγότερη φαντασία. Οι ποδοσφαιριστές κάνουν περισσότερα αλλά πιο γρήγορα. Δεν υπάρχει ανάγκη για ντρίμπλα επειδή τρέχεις. Οι παίκτες είναι πιο αναπτυγμένοι σε κάθε τομέα.

Δεν έχεις πια αυτόν τον διαφορετικό παίκτη. Ο playmaker που ήταν αργός ακόμα και αν είχε απίστευτη τεχνική, δεν έχει πια την ευκαιρία να ντριμπλάρει. Όσοι από μας δεν ήμαστε τόσο γρήγοροι στα πόδια πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι εγκεφαλικά. Έχει να κάνει με οτιδήποτε στη ζωή, προσαρμογή. Τα πράγματα αλλάζουν. Το ποδόσφαιρο αλλάζει συνέχεια, εκφράζεται με διαφορετικό τρόπο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ