Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Βλάντιμιρ Βάις, πέτυχε ένα εξαιρετικής ομορφιάς τέρμα, με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας απέναντι στη Ντουνάισκα. Πολλοί θα τον θυμάστε, χάρη στο πέρασμά του από την χώρα μας, για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Αναφερόμαστε φυσικά στον Σέρβο παίκτη, Βλάντιμιρ Βάις. Όμως, πλέον συνεχίζει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας. Συγκεκριμένα στη Σλόβαν […]

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Βλάντιμιρ Βάις, πέτυχε ένα εξαιρετικής ομορφιάς τέρμα, με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας απέναντι στη Ντουνάισκα.

Πολλοί θα τον θυμάστε, χάρη στο πέρασμά του από την χώρα μας, για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Αναφερόμαστε φυσικά στον Σέρβο παίκτη, Βλάντιμιρ Βάις.

Όμως, πλέον συνεχίζει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας. Συγκεκριμένα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, μετά από 22 αναμετρήσεις, έχοντας 54 βαθμούς.

Στην τελευταία αναμέτρηση η Σλόβαν αντιμετώπιζε τη δεύτερη στη βαθμολογία, Ντουνάισκα (με 44β.), για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 3-1.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Βάις, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Επιπλέον, σέρβιρε και ακόμη ένα τέρμα. Αλλά το ένα γκολ του παίκτη, ήταν όλα τα… λεφτά!

Συγκεκριμένα, χάρη σε μια εκτέλεση φάουλ, η μπάλα βγήκε εκτός περιοχής σε δεύτερο χρόνο, με τον πρώην «ερυθρόλευκο» να σκοράρει με μια φοβερή βολίδα, σχεδόν από τα 15 μέτρα.

Το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Σέρβος, προήλθε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Μάλιστα, ο Βλάντιμιρ Βάις δείχνει να είναι στα… πολύ καλά του, αν και είχε έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ