Από διπλή γκέλα στο πρωτάθλημα που δύσκολα να μπορέσει να το πάρει από την Ατλέτικο, έχασε και το Σούπερ Καπ αφού την απέκλεισε η Μπιλμπάο και η χρονιά συνεχίζεται καταστροφική για την ομάδα του Ζιντάν. Αυτό που έγινε με την ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ είναι ίσως η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, και η επόμενη […]

Από διπλή γκέλα στο πρωτάθλημα που δύσκολα να μπορέσει να το πάρει από την Ατλέτικο, έχασε και το Σούπερ Καπ αφού την απέκλεισε η Μπιλμπάο και η χρονιά συνεχίζεται καταστροφική για την ομάδα του Ζιντάν. Αυτό που έγινε με την ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ είναι ίσως η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, και η επόμενη μέρα θα είναι τελείως διαφορετική για όλους.

Αλκογιάνο – Ρεάλ 1 – 2 (1-1)

Ιστορικός αποκλεισμός για την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχασε (με ανατροπή!) από την μικρούλα Αλκογιάνο που έπαιζε με δέκα παίκτες (2-1) και αποχαιρέτησε το Κύπελλο Ισπανίας 

https://twitter.com/NBCSportsBet/status/1352021880690122752

Σε μερικές χώρες, όντως, το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Έστω και για ένα βράδυ ο μικρός μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον μεγάλο και γιατί όχι, να τον αποκλείσει. Η Αλκογιάνο απέχει έτη φωτός σε ποιότητα από την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η ομάδα της Segunda B (τρίτη κατηγορία) στο λασπωμένο και μικρών διαστάσεων γήπεδο της κατάφερε να αποκλείσει τη «βασίλισσα» με τον πιο ένδοξο τρόπο.

Παίζοντας με αρκετούς βασικούς, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν προηγήθηκε λίγο πριν το ημίχρονο με τον Έντερ Μιλιτάο (45’), όμως έπεσε σε έναν καταπληκτικό αντίπαλο τερματοφύλακα που κράτησε ανοιχτό το θέμα πρόκρισης. Δέκα λεπτά πριν το τέλος η Αλκογιάνο έστειλε το ματς στην παράταση μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Σόλμπες, ενώ εκεί η Ρεάλ Μαδρίτης πίεσε ασφυκτικά, χάνοντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες.

Στο 110’ η Αλκογιανο έμεινε με παίκτη λιγότερο, όμως στο 115ο λεπτό από φάση που ξεκίνησε έπειτα από κόρνερ της βασίλισσας, οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα και βρήκαν το πιο σημαντικό γκολ της ιστορίας τους από τον Χουανάν που έκανε το τελικό 2-1.

https://twitter.com/SaddiqB5/status/1352023936914096130

Όταν η Αλκογιάνο είχε κληρωθεί με την Ρεάλ. Η αντίδραση των παιχτών της ήταν προφιτική!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ