Μετά από τις δύο συνεχόμενες  νίκες για την Λίβερπουλ και πάνω που λέγαμε ότι ο Κλοπ ξαναβρήκε την φόρμουλα μετά τις τόσες απουσίες, ήρθε η σημερνή καταστροφική ήττα από την Μπράιτον στο Άνφιλντ να ψαλιδίσει αρκετά τις ελπίδες τίτλου. Στο -7 από την Μάντσεστερ Σίτι και η ομάδα του Πεπ έχει αγώνα λιγότερο. Με την […]

Μετά από τις δύο συνεχόμενες  νίκες για την Λίβερπουλ και πάνω που λέγαμε ότι ο Κλοπ ξαναβρήκε την φόρμουλα μετά τις τόσες απουσίες, ήρθε η σημερνή καταστροφική ήττα από την Μπράιτον στο Άνφιλντ να ψαλιδίσει αρκετά τις ελπίδες τίτλου. Στο -7 από την Μάντσεστερ Σίτι και η ομάδα του Πεπ έχει αγώνα λιγότερο. Με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα του Γερμανού.

Λίβερπουλ – Μπράιτον 0 – 1

Η Μπράιτον που την περασμένη αγωνιστική νίκησε 1-0 και την Τότεναμ, σκόραρε στο 51′ με τον Κολομβιανό Αλσάτε (1-0) και παρά το γεγονός ότι η Λίβερπουλ είχε αρκετό χρόνο για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, η Μπράιτον ήταν εκείνη που προκάλεσε μεγαλύτερα προβλήματα και έχασε σημαντικότερες φάσεις σε μια πέρα για πέρα δίκαιη επικράτηση, που φέρνει τους Κόκκινους σε εξαιρετικά δυσμενή θέση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ