Η καριέρα του Μεσούτ Οζίλ στην Άρσεναλ μετά από πολλά επεισόδια τελικά τελειώνει. Ο Οζίλ έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους Gunners για να μείνει ελεύθερος και στην συνέχεια να κάνει την μεταγραφή του στην Φενερμπαχτσέ.  Ο 32χρονος αποχωρεί μετά από 7,5 χρόνια στους γκάνερς και αναμένεται να ταξιδέψει εντός του Σαββατοκύριακου (16-17/1) από το […]

Η καριέρα του Μεσούτ Οζίλ στην Άρσεναλ μετά από πολλά επεισόδια τελικά τελειώνει. Ο Οζίλ έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους Gunners για να μείνει ελεύθερος και στην συνέχεια να κάνει την μεταγραφή του στην Φενερμπαχτσέ. 

Ο 32χρονος αποχωρεί μετά από 7,5 χρόνια στους γκάνερς και αναμένεται να ταξιδέψει εντός του Σαββατοκύριακου (16-17/1) από το Λονδίνο για την Κωνσταντινούπολη.

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει με την επόμενη μεταγραφή του Οζίλ. Μέχρι και ο αδερφός του με όσο πιο ξεκάθαρο μήνυμα είχε δώσει το στίγμα για την επόμενη ημέρα.

Χαρές και πανηγύρια για τον Οζίλ που θα ξαναπαίξει μπάλα, για την Άρσεναλ που έστω και την τελευταία στιγμή θα σταματήσει να τον χρυσοπληρώνει για να τον έχει στον καναπέ, και η Φενέρ που βάζει στην ομάδα της ένας ποδοσφαιριστή μεγάλης αξίας που ακόμα και στην σημερινή κατάσταση του λόγο της μεγάλης αποχής του, για το πρωτάθλημα Τουρκίας είναι πολυτέλεια, και στην Φενέρ μπορεί να κάνει την διαφορά.

«Ξέρουμε ότι είναι σημαντικός παίκτης και τα προηγούμενα χρόνια ήταν “κλειδί”. Αν όμως επιβεβαιωθεί κάτι μέσα στον Ιανουάριο, τότε θα είναι γιατί αυτό κρίθηκε προτιμότερο και καλύτερο και για τις δύο πλευρές. Είναι καλό για τον Μεσούτ και το μέλλον του, αλλά και για τη δική μας ομάδα» ανέφερε ο Μικέλ Αρτέτα.

Ο Οζίλ αρχικά έμεινε εκτός Ευρωπαϊκής λίστας της Άρσεναλ, αλλά και εκτός ρόστερ για την πρέμιερ λιγκ. ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΡΣΕΝΑΛ. Ο καναπές του έχει κάτσει πολύ βαρύς και ψάχνει να βρει μια λύση να ξαναπατήσει στο χορτάρι.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Βάσει του ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «sabah.com.tr» από την γειτονική μας χώρα, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ, ο πιο ακριβοπληρωμένος του ρόστερ του λονδρέζικου συλλόγου και… «παγωμένος» από τον Αρτέτα που επέλεξε να τον αφήσει παντελώς εκτός πλάνων για φέτος, θα φορέσει τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Φυσικά εκεί βρίσκεται και ο Δημήτρης Πέλκας που έκανε το επόμενο βήμα αφήνοντας τον ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι, με τον Οζίλ να εμφανίζεται έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών ώστε να φύγει από τώρα από το Λονδίνο.

Ο Μεσούτ ανέβασε ένα επίσης ξεκάθαρο ποστ, πριν τον αδερφό του: «Τούρκικος καφές με την αγάπη μου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ