Χαρές και πανηγύρια για τον Οζίλ που θα ξαναπαίξει μπάλα, για την Άρσεναλ που έστω και την τελευταία στιγμή θα σταματήσει να τον χρυσοπληρώνει για να τον έχει στον καναπέ, και η Φενέρ που βάζει στην ομάδα της ένας ποδοσφαιριστή μεγάλης αξίας που ακόμα και στην σημερινή κατάσταση του λόγο της μεγάλης αποχής του, για […]

Χαρές και πανηγύρια για τον Οζίλ που θα ξαναπαίξει μπάλα, για την Άρσεναλ που έστω και την τελευταία στιγμή θα σταματήσει να τον χρυσοπληρώνει για να τον έχει στον καναπέ, και η Φενέρ που βάζει στην ομάδα της ένας ποδοσφαιριστή μεγάλης αξίας που ακόμα και στην σημερινή κατάσταση του λόγο της μεγάλης αποχής του, για το πρωτάθλημα Τουρκίας είναι πολυτέλεια, και στην Φενέρ μπορεί να κάνει την διαφορά.

Ο Οζίλ αρχικά έμεινε εκτός Ευρωπαϊκής λίστας της Άρσεναλ, αλλά και εκτός ρόστερ για την πρέμιερ λιγκ. ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΡΣΕΝΑΛ. Ο καναπές του έχει κάτσει πολύ βαρύς και ψάχνει να βρει μια λύση να ξαναπατήσει στο χορτάρι.

Παρόλα αυτά, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για τον Εζίλ να αποχωρήσει ούτε για την Άρσεναλ να απαλλαχτεί τόσο εύκολα από την παρουσία του από τη στιγμή που στη μέση υπάρχει ένα μυθικό συμβόλαιο, με τον 32χρονο να απολαμβάνει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 350.000 λιρών χωρίς να χρειαστεί να ιδρώνει την ώρα των αγώνων.

Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, ο Μεσούτ Οζίλ είχε μυστικό «ραντεβού» με εκπροσώπους της Φενέρμπαχτσε στο Λονδίνο, και τα βρήκαν σε ολα για την μεταγραφή του.

Βάσει του ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «sabah.com.tr» από την γειτονική μας χώρα, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ, ο πιο ακριβοπληρωμένος του ρόστερ του λονδρέζικου συλλόγου και… «παγωμένος» από τον Αρτέτα που επέλεξε να τον αφήσει παντελώς εκτός πλάνων για φέτος, θα φορέσει τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Mesut Özil Wiki 2020 - Girlfriend, Salary, Tattoo, Cars & Houses and Net Worth

Φυσικά εκεί βρίσκεται και ο Δημήτρης Πέλκας που έκανε το επόμενο βήμα αφήνοντας τον ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι, με τον Οζίλ να εμφανίζεται έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών ώστε να φύγει από τώρα από το Λονδίνο κι στη λήξη του συμβολαίου του, σε λίγους μήνες…

Ο ισχυρός άνδρας της Φενέρ, Αλί Κοτς είναι, άλλωστε, ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες στη γειτονική χώρα και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, φέρεται να δήλωσε προς τον Οζίλ «Τα λέμε σύντομα», σίγουρος ότι ο 32χρονος χαφ θα μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη.

Το ίδιο μάλιστα μέσο υποστηρίζει πως ο παραγκωνισμένος από τον Αρτέτα ποδοσφαιριστής ήταν διατεθειμένος -προκειμένου να διευκολύνει το deal- να δεχτεί μία γενναία μείωση των αποδοχών του.

“Ακόμα και ένα 24ωρο είναι μεγάλο διάστημα στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για εκείνον. Αυτό δεν έχει αλλάξει, όπως επίσης και η επιθυία του να τιμήσει το συμβόλαιό του και να παίξει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ