Ο Μουρίνιο δεν τον υπολογίζει από την μία, και από την άλλη ο Ντέλε Άλι δείχνει ότι θέλει να φύγει από την Τότεναμ αλλά και από την Πρέμιερ Λιγκ γενικότερα, πιστεύοντας ότι σε ένα άλλο πρωτάθλημα μπορεί να κάνει restert στην καριέρα του. Αλλά χθες ήταν και το τελευταίο του με την Τότεναμ. Ο Μουρίνιο […]

Ο Μουρίνιο δεν τον υπολογίζει από την μία, και από την άλλη ο Ντέλε Άλι δείχνει ότι θέλει να φύγει από την Τότεναμ αλλά και από την Πρέμιερ Λιγκ γενικότερα, πιστεύοντας ότι σε ένα άλλο πρωτάθλημα μπορεί να κάνει restert στην καριέρα του. Αλλά χθες ήταν και το τελευταίο του με την Τότεναμ.

Ο Μουρίνιο τρελάθηκε με την ισοφάριση από την Στόουκ στο 53ο λεπτό. Η γηπεδούχος βρήκε το γκολ μετά το λάθος του Ντέλε Άλι. Ο Άλι πούλησε τη μπάλα και το λάθος αυτό εξόργισε τον Πορτογάλο τεχνικό, με συνέπεια την αντικατάσταση του λίγο αργότερα, και ο ποδοσφαιριστής να μην κρύβει τον εκνευρισμό του.

Στα άκρα οι σχέσεις Μουρίνιο Άλι

Τα βρετανικά Μέσα υποστηρίζουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός «τελείωσε» τον διεθνή μέσο μετά τη συμπεριφορά του, όταν τον αντικατέστησε στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά ο 57χρονος προπονητής, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ναι, για εμένα ο παίκτης που βρίσκεται σε αυτή την θέση είναι κάποιος που πρέπει να συνδέεται με τους άλλους και να δημιουργεί, όχι να δημιουργεί προβλήματα για την ομάδα του. Σε αυτή την περίπτωση, μία αντεπίθεση θα τελείωνε συνήθως με ένα γκολ και τελικά ολοκληρώθηκε με μία αντεπίθεση πίσω από την άμυνα μας».

Ο Μουρίνιο σε πρόσφατες δηλώσεις του για την μη χρησιμοποίηση του Ντέλε Άλι είχε πει: «Έχουμε μια τεράστια ομάδα με πάρα πολλούς παίκτες για κάποιες θέσεις και μερικοί από αυτούς πληρώνουν το τίμημα για αυτό.”

Θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας και το ενδιαφέρον του Μουρίνιο για τον Τζέσι Λίνγκαρντ της Γιουνάιτεντ, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπολογίζει στα βασικά του πλάνα τον Ντέλε Άλι….Λογικό να δούμε την μετακίνηση του σε άλλη ανταγωνιστική ομάδα στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Dele Alli: Can Tottenham attacker win back his place in Jose Mourinho's plans? | Football News | Sky Sports

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει μια δυνατή κίνηση για τον Ντέλε Άλι στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, αφού ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής της Τότεναμ έμεινε εκτός των βασικών πλάνων του Μουρίνιο.

Το μέλλον του διεθνούς με την Εθνική Αγγλίας είναι πλέον ομιχλώδες αφού ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν τον βλέπει ζεστά την φετινή χρονιά, και «Daily Mail» αναφέρει ότι η PSG ξεκινά μια κίνηση για τον Alli που το συμβόλαιο του με την Τότεναμ λήγει το 2024. Η εφημερίδα πρόσθεσε ότι η Παρί θέλει να πάρει τον Ντέλε Άλι με δανεισμό και στην συνέχεια με οψ ιόν αγοράς με την ρήτρα να είναι στα 10 εκ ευρώ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ