Γκέλα σοκ για την Νάπολι από την Σασουόλο 3-3, και φυσικά δεν είναι η πρώτη αφού το 2021 δεν λέει να βρει σταθερότητα η ομάδα του Γκατούζο και τα αρνητικά αποτελέσματα είναι αρκετά. Αλλά ο Ινσίνιε μετά τον αγώνα με την Σασουόλο βγήκε εκτός εαυτού και ο Γκατούζο προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, αλλά ήταν αργά. […]

Γκέλα σοκ για την Νάπολι από την Σασουόλο 3-3, και φυσικά δεν είναι η πρώτη αφού το 2021 δεν λέει να βρει σταθερότητα η ομάδα του Γκατούζο και τα αρνητικά αποτελέσματα είναι αρκετά. Αλλά ο Ινσίνιε μετά τον αγώνα με την Σασουόλο βγήκε εκτός εαυτού και ο Γκατούζο προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, αλλά ήταν αργά. Ο φακός ήταν στο κατάλληλο σημείο και το βίντεο κάνει θραύση.

Ο Λορέντσο τα πήρε άσχημα με τους συμπαίχτες του, μετά την απροσδόκητη ισοπαλία με την Σασουόλο 3-3, και μετά την λήξη του αγώνα είχαμε την έκρηξη του άσου της Νάπολι.

Εκτός εαυτού κλώτσησε μια διαφημιστική πινακίδα, φωνάζοντας τι σκατά ομάδα, και φυσική εννοούσε για την δική του ομάδα. Ο λόγος ήταν το γκολ της ισοφάρισης που το δέχτηκαν στις κα καθυστερήσεις και ο μοιραίος παίχτης ήταν ο Μανωλάς που υπέπεσε σε πέναλτι και από κει προήλθε το γκολ στα χασομέρια του αγώνα. 

Οι ποδοσφαιριστές των «παρτενοπέι»  μετά τον αγώνα με την Αταλάντα έχουν ξεκινήσει να μην κάνουν δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου.

https://twitter.com/Furiaceca_/status/1367228672608985089

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ