Ο Λορέντσο Ινσίνιε πέτυχε το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα Νάπολι – Γιουβέντους και τίμησε με την αφιέρωση του, τη γιορτή του  Αγίου Βαλεντίνου, μέσω της αφιέρωσης που έκανε μετά το γκολ του απέναντι στην βέκια σινιόρα Μεγάλη νίκη για την Νάπολι επί της αεράτης τελευταία Γιουβέντους και την προσγείωσε σε μια νέα πραγματικότητα […]

Ο Λορέντσο Ινσίνιε πέτυχε το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα Νάπολι – Γιουβέντους και τίμησε με την αφιέρωση του, τη γιορτή του  Αγίου Βαλεντίνου, μέσω της αφιέρωσης που έκανε μετά το γκολ του απέναντι στην βέκια σινιόρα

Μεγάλη νίκη για την Νάπολι επί της αεράτης τελευταία Γιουβέντους και την προσγείωσε σε μια νέα πραγματικότητα που λέει ότι το φετινό σκουντέτο πέταξε. Στο -10 αν κερδίσει η Μίλαν την Σπέτσια αλλά και με αγώνα λιγότερο η ομάδα του Πίρλο. Παραμένει γερά στο κόλπο της τετράδας η Νάπολι.

Το γκολ του Ινσίνιε από την άσπρη βούλα στο 31′, ήταν το Νο 100 με τους Παρτενοπέι και με το οποίο η Νάπολι κέρδισε στο μεγάλο ματς της 22ης στροφής της Serie A.

Εικόνα

Η φάση που έφερε το γκολ για τους παίκτες του Γκατούζο έλαβε χώρα στο ημίωρο. Ο Κιελίνι είχε απλωμένο το χέρι του σε εκτέλεση φάουλ του Ινσίνιε και βρήκε στο πρόσωπο τον Ραχμάνι, ο διαιτητής πήγε να δει τη φάση στο μόνιτορ μετά από συμβουλή του VAR, και ακολούθως υπέδειξε το πέναλτι.

Ο Ινσίνιε ανέλαβε την εκτέλεση και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Στσέσνι για να κάνει το 1-0 και να πανηγυρίσει το γκολ το με στιλ ερωτικό: σήκωσε τη φανέλα της Νάπολι και έδειξε το περιεχόμενο της φανέλας που φορούσε από μέσα και η οποία έγραφε: “Buon San Valentino Amore Mio (Καλό Άγιο Βαλεντίνο αγάπη μου”).

Εικόνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ