Μία τεράστια νίκη από βαθμολογική και ψυχολογική άποψη πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (15/8) η Τότεναμ. Η οποία με τον Σον να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 55ο λεπτό (7ο στην καριέρα του με τα σπιρούνια απέναντι στους πολίτες) υποχρέωσε την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι σε οδυνηρή ήττα με το καλημέρα της νέας Premier […]

Μία τεράστια νίκη από βαθμολογική και ψυχολογική άποψη πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (15/8) η Τότεναμ. Η οποία με τον Σον να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 55ο λεπτό (7ο στην καριέρα του με τα σπιρούνια απέναντι στους πολίτες) υποχρέωσε την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι σε οδυνηρή ήττα με το καλημέρα της νέας Premier League.

Αυτή ήταν μόλις η τρίτη φορά στην ιστορία της Premier League που η πρωταθλήτρια γνώρισε την ήττα στο πρώτο ματς της σεζόν. Με την Μάντσεστερ Σίτι μάλιστα να γνωρίζει τέταρτη διαδοχική εκτός έδρας ήττα σε όλες τις διοργανώσεις από την Τότεναμ. Και τον Πεπ Γκουαρδιόλα να μετράει πλέον συνολικά 5 εκτός έδρας ήττες. Από τα σπιρούνια.

Σημειώνεται πως η Τότεναμ δεν είχε τον Χάρι Κέιν στη διάθεσή της.Με τον Τζακ Γκρίλις -παίκτη για τον οποίο δόθηκαν 100.000.000 λίρες για την απόκτησή του. Από την Άστον Βίλα- να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Σίτι. Αλλά να μην καταφέρνει να κάνει αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Τανγκάνγκα (83′ Ντόχερτι), Σάντσεζ, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Σκιπ, Χόιμπιεργκ (90′ Ρομέρο), Μπέρχβαϊν (77′ Λο Σέλσο), Άλι, Μούρα, Σον

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Άκε, Μεντί (79′ Ζιντσένκο), Γκρίλις, Φερναντίνιο, Γκιουντογκάν, Μαχρέζ (79′ Ντε Μπράινε), Τόρες, Στέρλινγκ (70′ Ζεσούς)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ