Ο Λουίς Σουάρες έφυγε από την Μπαρτσελόνα σαν “ξοφλημένος”. Μετά από 21 γκολ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ουρουγουανός πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή με τους «ροχιμπλάνκος» και ξέσπασε σε κλάματα. Ενώ μιλούσε με τους δικούς του ανθρώπους μέσω βιντεοκλήσης! Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, εντοπίστηκε να χαζεύει δακρυσμένος το γήπεδο. Και να παρηγορεί έναν παίκτη της […]

Ο Λουίς Σουάρες έφυγε από την Μπαρτσελόνα σαν “ξοφλημένος”.

Μετά από 21 γκολ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ουρουγουανός πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή με τους «ροχιμπλάνκος» και ξέσπασε σε κλάματα. Ενώ μιλούσε με τους δικούς του ανθρώπους μέσω βιντεοκλήσης!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, εντοπίστηκε να χαζεύει δακρυσμένος το γήπεδο. Και να παρηγορεί έναν παίκτη της Βαγιαδολίδ. Προτού πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες του.

Mετά την κατάκτηση του τροπαίου ο Λουίς Σουάρες ανέφερε:
«Είναι ο τρόπος που με υποτίμησαν (σ.σ. στην Μπαρτσελόνα). Ευχαριστώ την Ατλέτικο Μαδρίτης που μου άνοιξε την πόρτα, που μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω τι αξίζω. Τους ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκαν. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Πιστεύω ότι έχω πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ