Στο Τορίνο βρίσκεται από χθες ο Ρονάλντο -αλλά αν είναι για να μείνει, θα φανεί. Οι τιφόζι της Γιουβέντους, τον υποδέχθηκαν θερμά. Εδειξαν ότι οι δικές τους ελπίδες είναι, φυσικά, ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ να συνεχίσει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα. Riecco Cristiano Ronaldo 🔙 Tutto l'entusiasmo dei tifosi per il ritorno del portoghese ⚪⚫ [📽️ […]

Στο Τορίνο βρίσκεται από χθες ο Ρονάλντο -αλλά αν είναι για να μείνει, θα φανεί. Οι τιφόζι της Γιουβέντους, τον υποδέχθηκαν θερμά. Εδειξαν ότι οι δικές τους ελπίδες είναι, φυσικά, ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ να συνεχίσει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Το όνομα του Ρονάλντο έχει εμπλακεί τις τελευταίες ημέρες σ’ ένα σωρό σενάρια. Αφορμή γι’ αυτά έχει σταθεί, αρχικά το σχόλιό του στο περιβόητο πλέον ποστ του στο ίνσταγκραμ: “Ημέρα αποφάσεων”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Εκείνο το ποστ πυροδότησε διάφορες φήμες: άφιξη Ικάρντο στο Τορίνο και “τράμπα” με την Παρί, “τριπλή” καραμπόλα με Εμπαπέ και Ικάρντι και πολλά άλλα.

Τίποτε οριστικό -η Νάρα περιπλέκει την κατάσταση

Προς το παρόν, τίποτε δεν είναι οριστικό, πάντως. Την υπόθεση έχει περιπλέξει και η σύζυγος και μάνατζερ του Ικάρντι, Νάρα. Εκει που ανέβαζε κι εκείνη ίνστα με… ασπρόμαυρο συνολάκι και υποννούμενα για Γιούβε, τώρα, λέει, θέλει Ρόμα (και Ρώμη)…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)


CR7, Ικάρντι, Εμπαπέ, Γιούβε, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρόμα… Όπως αντιλαμβάνεστε, το όλο θέμα έχει πολλά δυνατά ονόματα. Και γι’ αυτό δε θα πάψει να γεννά σενάρια.

Μέχρι, φυσικά, σήμερα, αύριο, ο ίδιος ο Ρονάλντο να έχει ξεκαθαρίσει με τους υπεύθυνους της Γιούβε τι προτίθεται εκείνος να κάνει.

Αν ο CR7 πει ότι θέλει να μείνει, ακόμη κι αν κατά βάθος δεν πολυθέλει, η Γιουβέντους θα του προτείνει επέκταση του συμβολαίου τους (λήγει του χρόνου). Αν πει ότι το συζητάει να φύγει, όμως, κάποιο από τα όποια σενάρια ίσως βγουν αληθινά. Ειδικά, αν όπως λέγεται πολύ έντονα, ο Αλέγκρι δεν “καίγεται” καθόλου να έχει τον Πορτογάλο στην ομάδα.

Σε αντίθεση με ό,τι θα περίμενε κανείς, ο “Μαξ” δεν έχει ποτέ διαψεύσει επισήμως αυτή τη φήμη. Ούτε καν έχει βγει, όπως συνηθίζεται, να κάνει μια έστω και τυπική δήλωση ότι θέλει τον CR7 στο ρόστερ του. Αυτή η στάση του δείχνει ότι όλο και κάποια… φωτιά υπάρχει κάτω απ’ τον καπνό. Όπως και να ‘χει, όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ