Έτοιμη να πυροδοτήσει «βόμβα» με την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γαλλία. Όπως αναφέρουν σε αποκλειστικό ρεπορτάζ ο Σαντί Αουνά και ο Σεμπαστιάν Ντενίς στο Footmercato.com ο Γάλλος σούπερ σταρ έφτασε σε συμφωνία με τη Ρεάλ και ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Μαδρίτη για να συνεχίσει την καριέρα […]

Έτοιμη να πυροδοτήσει «βόμβα» με την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γαλλία.

Όπως αναφέρουν σε αποκλειστικό ρεπορτάζ ο Σαντί Αουνά και ο Σεμπαστιάν Ντενίς στο Footmercato.com ο Γάλλος σούπερ σταρ έφτασε σε συμφωνία με τη Ρεάλ και ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Μαδρίτη για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το γαλλικό Μέσο υποστηρίζει πως οι δύο πλευρές είχαν διαρκείς επαφές τις τελευταίες ημέρες και κατέληξαν σε συμφωνία, ώστε ο Εμπαπέ να αγωνιστεί στη «Βασίλισσα».

Ο 25χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν που εκπνέει στις 30 Ιουνίου, ωστόσο δεν σκοπεύει να ενεργοποιήσει τον όρο επέκτασης για ακόμα μία σεζόν και το καλοκαίρι θα αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός πως ο Γάλλος έχει συμφωνήσει με τους Παριζιάνους να παραιτηθεί από τα μπόνους του εφόσον δεν ανανεώσει, «χαρίζοντας» πρακτικά στο σύλλογο ένα ποσό μεταξύ 70-80 εκατομμυρίων ευρώ.

Πλέον, μένει να φανεί αν το ρεπορτάζ του γαλλικού Footmercato θα επαληθευτεί και πράγματι ο Εμπαπέ θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ