Από το 1-0 και μετά η ομάδα του Τεν Χαγκ έδειξε να χάνει την συγκέντρωσή της και ο Μουσιάλα με τρομερή ενέργεια, σέρβιρε στον Γκάμπρι το 2-0 στο 32ο λεπτό που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ματσάρα! Και στο τέλος κερδίζουν οι… Γερμανοί! (vid)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που πάταγε καλύτερα στο παιχνίδι, πίεζε ψηλά ενώ είχε την πρώτη μεγάλη φάση, όταν μετά από γύρισμα του Ρεγκιλόν, ο Πελίστρι δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Έρικσεν να σουτάρει ψηλά (5′).

Παρά το ότι οι πρωταθλητές Γερμανίας αιφνιδιάστηκαν από τον τρόπο παιχνιδιού της Γιουνάιτεντ, ένα… δώρο του Ονάνα στην πρώτη τελική της Μπάγερν ήταν αρκετό για το 1-0. Ο Κέιν συνδιάστηκε με τον Σανέ, ο Γερμανός σούταρε έξω από την περιοχή και ο Ονάνα έκανε τραγικό λάθος με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Από το 1-0 και μετά η ομάδα του Τεν Χαγκ έδειξε να χάνει την συγκέντρωσή της και ο Μουσιάλα με τρομερή ενέργεια, σέρβιρε στον Γκάμπρι το 2-0 στο 32ο λεπτό που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Χόιλουντ έδειξε πως υπάρχει «σφυγμός» στον πλανήτη Γιουνάιτεντ (49′), όμως τέσσερα λεπτά μετά ένα χέρι του Έρικσεν έδωσε την ευκαιρία στον Κέιν σκοράρει για το 3-1. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μετά το 1978 οι Άγγλοι δέχονται 3 τέρματα και πάνω σε τρία διαδοχικά παιχνίδια.

Με τους Γερμανούς ουσιαστικά να έχουν «καθαρίσει» το τρίποντο και τον Σανέ να βλέπει τη μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Ονάνα (56′), ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μέχρι να φτάσουμε στο 88ο λεπτό.

Εκεί μία τυχερή ενέργεια του Κασεμίρο μείωσε σε 3-2, ενώ ο Τελ που είχε περάσει σαν αλλαγή νίκησε για 4η φορά τον Καμερουνέζο κίπερ των φιλοξενούμενων πριν ο Κασεμίρο διαμορφώσει στις καθυστερήσεις το τελικό 4-3.

Έτσι οι Γερμανοί αφού για ακόμα μία φορά νίκησαν, επέκτειναν και το ρεκόρ τους σε φάση ομίλων, καθώς έχουν να χάσουν εδώ και 35 παιχνίδια.






Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ