Ο Σον Χιουνγκ-Μιν είναι ήδη ένας καταξιωμένος ποδοσφαιριστής, αλλά ειδικά την φετινή χρονιά δείχνει ένα σκαλί ακόμα παραπάνω. Σίγουρα οφείλεται στο δέσιμο του με τον Κέιν, μπορεί ο Μουρίνιο να έχει βάλει το χεράκι του, ακόμα-ακόμα και το ότι υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία και τώρα είναι πιο άνετος…όλα αυτά μαζί και όσα μπορεί να […]

Ο Σον Χιουνγκ-Μιν είναι ήδη ένας καταξιωμένος ποδοσφαιριστής, αλλά ειδικά την φετινή χρονιά δείχνει ένα σκαλί ακόμα παραπάνω. Σίγουρα οφείλεται στο δέσιμο του με τον Κέιν, μπορεί ο Μουρίνιο να έχει βάλει το χεράκι του, ακόμα-ακόμα και το ότι υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία και τώρα είναι πιο άνετος…όλα αυτά μαζί και όσα μπορεί να ξεχνάμε έχουν κάνει τον Σον ένα ποδοσφαιριστή που τρελαίνει κόσμο στα γήπεδα της Πρέμιερ και τους φίλους της Τότεναμ. Αυτόν τον ποδοσφαιριστή τον δένεις όσο καλύτερα μπορείς. Και αυτό έκανε η Τότεναμ και τον έδεσε μέχρι το 2026!

Τότεναμ 1961 – 2021: Η χρονιά του Μουρίνιο. Και όχι με άμυνα, αλλά με επίθεση!

Άλλωστε ο Μουρίνιο σε μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά θέλει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του σε καλή ψυχολογική κατάσταση, και πόσο μάλλον τον Σον που είναι από τους βασικούς συντελεστές της πολύ καλής πορείας την φετινή χρονιά. Ο τίτλος τους χρειάζεται όλους στο 100%, και ο Πορτογάλος το ξέρει καλά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Guardian» και όχι μόνο, η ομάδα του Μουρίνιο έχει εξασφαλίσει την ανανέωση του συμβολαίου το οποίο εκπνέει το 2023. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα «σπιρούνια» δίνουν στον νεαρό ποδοσφαιριστή ανανέωση μέχρι το 2026, με τρελές εβδομαδιαίες απολαβές 265 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα.

Ο Νοτιοκορεάτης εξτρέμ από την πλευρά του είναι πολύ θετικός σε αυτή την πρόταση της Τότεναμ, και πλέον οι υπογραφές έχουν μόνο τυπική αξία. Να πούμε πως φέτος έχει πετύχει 10 γκολ και έχει δώσει πέντε ασίστ σε 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Χιουνγκ-Μιν Σον έχει δημιουργήσει μαζί με τον Χάρι Κέιν ένα τρομακτικό δίδυμο στην Premier League, με τα σπιρούνια να θέλουν να διατηρήσουν για πολλά χρόνια τον Κορεάτη στον σύλλογο. 

Άμεση προτεραιότητα, ήταν η παραμονή του Χιουνγκ Μιν Σον. Ο Κορεάτης εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και είναι ένας εκ των ηγετών της ομάδας. Το συμβολαιό του με την Τοτεναμ λήγει το 2022, άλλα η διοίκηση του έδωσε νέο χρυσό συμβόλαιο, με καλύτερες αποδοχές που είναι 265,000 λίρες την εβδομάδα, από τις 150.000 λίρες  που εισπράττει αυτήν την στιγμή.

Σόου από Σον και Κέιν, πεντάρα η Τότεναμ - ΓΗΠΕΔΟ

Άλλωστε ο Σον τρελαίνει και τους Ασιάτες και είναι μεγάλος κράχτης…

Η λατρεία των συμπατριωτών του (αλλά και των Ασιατών γενικότερα) για τον Κορεάτη μεσοεπιθετικό αποτυπώνεται στα περισσότερα παιχνίδια της Τότεναμ. Σχεδόν σε όλους τους αγώνες του, στις κερκίδες υπάρχουν σημαίες της Ν. Κορέας και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι αυτοί που τις σηκώνουν δεν είναι πάντα Κορεάτες που μένουν μόνιμα στην Αγγλία. Σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό πράκτορα Σουχάμ Ντανιέλ Κιμ, δεν είναι λίγοι αυτοί που ξεκινάνε από τη Ν. Κορέα με προορισμό το Λονδίνο, βλέπουν τον αγώνα του Σον και το επόμενο πρωί επιστρέφουν στην πατρίδα τους!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!