Ο Σουηδός σούπερ σταρ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, κινδυνεύει με βαρύτατη «καμπάνα» από τη FIFA, καθώς παραβίασε τους κώδικες ηθικής. Ο επιθετικός της Μίλαν κινδυνεύει με βαριά τιμωρία αποκλεισμού του από όλες τις αθλητικές δραστηριότητες. Οι Σουηδοί έσκαψαν τον… λάκκο τους, διότι ανακάλυψαν πως ο Ζλάταν φέρεται να έχει παραβιάσει τον κώδικα ηθικής της FIFA. Ο κώδικας […]

Ο Σουηδός σούπερ σταρ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, κινδυνεύει με βαρύτατη «καμπάνα» από τη FIFA, καθώς παραβίασε τους κώδικες ηθικής.

Ο επιθετικός της Μίλαν κινδυνεύει με βαριά τιμωρία αποκλεισμού του από όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.

Οι Σουηδοί έσκαψαν τον… λάκκο τους, διότι ανακάλυψαν πως ο Ζλάταν φέρεται να έχει παραβιάσει τον κώδικα ηθικής της FIFA. Ο κώδικας αυτός απαγορεύει σε όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν και να έχουν οικονομικές συναλλαγές με στοιχηματικές εταιρείες.

Με τον Ιμπραΐμοβιτς να έχει μετοχές σε μια εταιρεία στοιχήματος από τη Μάλτα. Κινδυνεύει με απαγόρευση έως και τρία χρόνια, από όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.

Ενώ μαζί με εκείνον, φέρεται να κινδυνεύει και η Εθνική Σουηδίας (σε λιγότερο βαθμό). Μην ξεχνάμε πως η Σουηδία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Εθνική μας ομάδα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και ίσως μηδενιστεί… με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ